Тери, вчера четох за ПКЯ и пишеше някъде завишени андрогени , тестостерон... На мен ми бяха наред хормоните преди 2-3 месеца... Натоварването с глюкоза уж пак беше наред. На времето освен нерегулирания цикъл , който и да сега си е така, ми бяха казвали, че имам кисти. До онзи ден си мислех, че само един лекар ми го е казвал, но майка ми ми каза, че ме била водила като тинейджър в Майчин дом и там били потвърдили и хормони ми били изследвали. После бях на противозачатъчни за регулиране на цикъла към 3 години. Това за Майчин дом, идея си нямам как, изобщо не си го спомням

. Факт е, че последните 3 години качих доста килограми и не мога да сваля, напоследък започнах да броя калории и консумирам по около 1200-1500 на ден, рядко повече , не ям джънк , сладко много рядко, тестени също, а не свалям, вярно че движението не ми е като преди, ама знам ли...
Извинявайте, че супер много мрънкам напоследък... Където работя сега има две бременни, говорих с една приятелка, която не искаше деца до преди няколко месеца, а сега ще започват опити, накрая ще има деца преди мен....И нещо ми е много криво....