Аз не съм от София, но ще кажа какво беше важно за мен.
1. Там където се следя, там да раждам.
2. Болницата да е на добро ниво, с добри отзиви от персонал и условия.
3. Да мога да разчитам не само на моя лекар, но и на колегите му на смяна, че ще ме поемат(при отсъствие на доктора ми) и ще действат адекватно.
4. Личното отношение на доктора към мен да съвпада с моите очаквания.Да не пропуска допълнителни изследвания, да следи стриктно за отклонения в тях и да реагира своевременно.
5. Да съм спокойна като вляза в кабинета!
6. Да има добра неонатология, да могат да поемат бебето и да се грижат адекватно за него!(Даже това трябва да е най-отгоре!)
В София имате възможност от много болници и избор от пакети.Говорете с други бременни и майки, отсявайте мнения!Помислете кое е важно за вас и ходете на отворени врати, поне това го имате там!Първите дни на майката с бебето са много важни.Вие сте изплашени, раними и много нестабилни.Акушерката е човекът който трябва да е до вас, да ви помага и да ви дава сили!Аз съм благодарна от сърце на акушерките от болницата в която раждах Моника, те ми помагаха за всичко, чувствах се спокойна, обгрижена, и не мислех че съм тъпа защото не знам какво да правя с това бебе!