Здравейте, девойки. Сега изчетох. Ние пък, сме болни (бляк) бяхме на един рожден ден, Лори се разболя, върнахме се в детския режим, с неспане, промиване на нос през час-два през нощта. Общо взето досадна работа,защото има и училище- т.е. ходене за домашни освен всичко друго, та нямаше как да пиша. Аз съм на кантар пия чайове, промивам носа. Боли ме гърлото ама не е фатално.татяна, готина е много количката. Кога ще я взимате? Преходна стая и то северна не знам колко е оферта. Стаята, в която ние спим, с Митко, и в която ще е бебето живот и здраве ще бъде,също е северна и искам да ти кажа, че отсега търся овлажнител за въздух,защото каквото и да ползваме за отопление ще е сух въздуха а пък иначе си е студ.
magi mei- засега съм там, колебая се с Майчин Дом. Аз съм при Д-р Кайрякова и да ти кажа съм доволна. Единствено от имунолога се отказах и си ходя, в Пловдив при Доц. Конова. Бях ви писла, че искаше, тази в Надежда, отново крос матч, в 16 гс за потенциално спиране на кортикостероида. Говорих с Конова, отхвърлихме го и го спирам по схема, без крос матч. На 31 Окт съм в Пловдив, може едни НК клетки да ми пусне и туй то.
Павла, освен другите кръвни, Конова ,заради НМХ-то ми назначи на 4-6 седмици коагулационен статус, АПТТ + INR.Слънцемое, на мен натоварването с глюкоза ми отне около 3 часа. Аз спрях метформина, тази седмица и аз ще правя натоварване и трябва да си следя захарта с това боцкащото апаратче- бляк.