При нас няма такива тенденции-момичета, момчета голямо важно
Досега не се бях замисляла че сте числено превъзходство, Маги
Мъжете, никога не са ми били фактор, може би не съм имала силни мъжки характери, до сега в живота и затова така разсъждавам. Всичко си рефлектира най-вече върху майката. Аз имам много кротко и добро момиченце (пу-пу), ама такива хали има в нейния клас. Говорихме си, че напоследък май девойките са по-диви от момчетата... Иначе онзи ден се върнахме от Пловдив, спахме в Тодоров , винната резиденция. Направиме дегустация на вино, Митко аз гледах и бях китайски турист
е, опитах една глътка и се заканих, че ще си правя розе парти след година хахха Не ви бях казвала, но почнаха много да ме болят краката и имам няколко венички, които бяха за калциране,и аз отлагах ли отлагах, защото можеше да съм бременна, та изпуснах. Майка ми има 3 операции от разширени вени, та Конова каза Tafi да си пусна. Бях в геника, трябвало час и безплатна консултация в централата- чак тогава Тафи-то. Грр, колко вайкане при положение че си плащам. Ами ако бях от друг град? както и да е-ще го правим. Конова каза че нямаме ходове с аспирина ,защото на него отдава кървенето в началото. Аз не знам дали бях писла, но ми течеше кръв от носа, още след 2рата или 3тата вечер когато пиех аспирин. Та каза, че може да увеличим дозата на фраксито. коагулационен тест на 4-6 седмици +пкк и аптт, фиброген ,Inr3, и ранен скрининг за преекламсия в 11-14 гс +ехография+биохимична проба + измерване на арт. налягане.
Тази биохимична проба не ми е ясно дали е от Аг само, забравих да питам ест. Минах и на АГ, ще ви разправям малко по-късно, там всичко наред, Слава Богу.. тамън харесах една Павлова и разбрах че на ест. раждане е който те хване на смяна и се отказвам от Надежда...