Привет, завръщам се!
Имаме две големи девойки по около 2 кила.Ритат, опитват се да се въртят, ама няма място.Много е весело глава, ръце, крака, дупета, голям миш маш е в корема ми.Долната е седалищно, дупето и е върху канала.Така както са разположени няма шанс да се завъртят с главите надолу.Даже на горната главата е високо над пъпа ми, там седи една бъбунка аз си я усещам.Само се мести на ляво и дясно.И нейното дупе е по-ниско от главата.
Аз съм добре, качила съм 1 кг от предния месец,корема е много голям, взеха ми кръв и урина и микробиология.Качиха ми магнезия на 3х3, желязото остава същото и бия вече фраксипарин. Ако желязото не се е вдигнало в болница на системи, няма мърдане.От сега си приготвям багажа аз.
Мише, тя спи и от магнезия имай го в предвид, той успива, бебетата стават по-мудни.Всичко ще се нареди!
Павла, Джули, дано ви поотминат крампите!
Слънце, вече ще минавате само на коремен така е.Аз бях много щастлива като спря ръчкането с вагиналния.
Аз утре съм се писала на академия за родители, мисля да отида да видя каква е хавата.Няма да изкарам цял ден ама да питам разни неща, да послушам лекции.После моя мъж ще дойде да ме вземе и така.