0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Всъщност... това е сериозно... не е майтап.., та се чудих дали е за
този раздел от форума...

http://www.tialoto.bg/calculators/itt.php

Надявам се да ви хареса...
« Последна редакция: Юли 20, 2006, 13:23:51 pm от little_rabbit »
*
Абе, то ми казва, че ми било идеално теглото, бе  8O
Аууу, колко хубаво звучи  :D, само дето не е истина!
Мечтая си аз за идеалното тегло аз, ама с тая ми любов към храната и трапезите :balk_170:  и после  :scale:
Ти представяш ли си!
Че аз съм била Клаудия Шифър с тез мерки. Така казва калкулатора.
160см и 85кг. Ха-ха-ха............. mf_bounce8
*
И при мен се получи идеално тегло въпреки че мойто се мени постоянно ,защото веднъж може да съм 53 кг а друг път 48 кг при височина 1.67  :P
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
На мен пък ми изчисли, че трябва да кача един килограм за да съм в идеално съотношение. Трябвало да стана 52кг. а пък аз бях решила да свалям. :balk_80: :balk_80:
Това хич не е вярно. На първа страница на Зачатие има далеч по-верен калкулатор.
*
Туй съотношение ми е добре, обаче уши към глава ми е много зле... :?
Alexandra
Мари,  :bighug:
Липсваше ми.
*
Мари,  :bighug:
Липсваше ми.

:flower: Ей, на, Зайко, като сме от една партия, как добре ме разбираш за ушите!  :D
Alexandra
Ние добре, ама какво да каже крокодила - два пъти по-дълъг, отколкото зелен  :lol:
*
 :DНещо се е бъгнал този калкулатор, не може 159см/63кг да съм "идеална". Тогава манекенките какво - ходещи мъртавци ли са?!
Хммм и този в "Зачатие" ме показва точно на границата "Идеално тегло". Не че искам да съм 45кг, но все пак с моя ръст болшинството жени са доста по-малко килограми!
« Последна редакция: Юли 20, 2006, 18:01:34 pm от Lan »
*
Пък да не говорим, че тук: http://spidersport.com/fitness-calculator.php
ме изкарва, че трябва да съм 51-53, което е с повече от 10кг. надолу :(.
:DНещо се е бъгнал този калкулатор, не може 159см/63кг да съм "идеална". Тогава манекенките какво - ходещи мъртавци ли са?!

Лан, душата, и мен ме изкара с идеално тегло... с моите 158 см / 72 кг??? айде стига бре....  :lol: :lol: :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Бе то ме изкара идеална :bonk:Само ми е чудно, защо не ми стават повечето летни дрехи и ходя само с ластични дънки :help:
Ми откакто се е върнал мъжът ми готвя всеки ден и съм постоянно гладна и ямммммммм :hungry:Една такава съм станала закръглена, особено около ханша.Ако продължавам така и в ластичните няма да вляза. Ама, когато замине през септември спирам с готвенето.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Тоя калкулатор ме изкара идеално тегло???????!!!!!!!!!
Чак идеално...малко ме съмнява! :D
*
Че ние само манекенки сме събрани тука бе :P- и мене ме изкара с идеално тегло.
*
Този калкулатор е смешен, при ръст 159см. и години 26, дава "малко над нормата" чак когато напишеш 89кг.! Определено не мисля, че такава тегло е "идеално", нито пък здравословно, така че не може да му се има вяра.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
И мен ме изкара идеална. Оправи ми настроението. :lol:
Айде и аз в отбора на идеалните  :lol:
*
Цитат
Айде и аз в отбора на идеалните 
Аз също! :lol: :lol: :lol: