0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 25 тема
« Отговор #420 -: Октомври 31, 2019, 13:50:13 pm »
Нелита браво момиче,радвай се на най прекрасните мигове !
Kukapetal страхотна бройка,сега си прибирай 2-чки и да си бременееш и ти ! Успех на всички!
*
« Отговор #421 -: Октомври 31, 2019, 13:55:40 pm »
Ех, че хубави новини :)
Нелита,  супер ЧХГ си имаш! Лека и безпроблемна да ти е бременността :)
Kukapetal, 11 е щастлива бройка! Стискам палци всичко да е наред!
Успех на всички!
« Отговор #422 -: Октомври 31, 2019, 14:05:37 pm »
 Павла, оставам с моята фамилия. Дълго ми е първото име  и сега едва събирам трите, когато попълвам документи, а ако сложа тире ще съм пред нервна криза, когато си изписвам имената  :lol: ще има " последния да затвори вратата " :lol:хахах
 Постоянният ми адрес не е във Варна и не исках да си усложнявам живота с допълнителни пътувания да сменям лична карта, червен паспорт, шофьорска книжка :-). И в Турция няма как да минем границата само с лична карта.
« Отговор #423 -: Октомври 31, 2019, 14:29:31 pm »
Кукапетъл, ммого хубава бройка , браво! Хайде скоро да си ги прибираш и да има и за замразяване.

Нелита, чудесно ЧХГ!
Продължавам да стискам палци и за двете ви!

На нас още не ни е готова СГ, утре ще е и ще звъня да говоря пак с Калчев. Добавката, която ни препоръчва е Профекунд. Ще питам дали може да се пие и с Иногинол едновременно.

« Отговор #424 -: Октомври 31, 2019, 14:52:27 pm »
Браво, момичета. Този мрачен ден стана по красив с вашите новини. Много се радвам и за двете. Малко по малко се нареждат нещата. Прекрасен завършек на месеца 😉
*
« Отговор #425 -: Октомври 31, 2019, 15:25:19 pm »
Нелита, супер резултат пу-пу! Хайде дано всичко да е наред и да не влизаш в тази тема освен да ръсиш с прашец!:) Кукапетал- иха 11! Много се радвам за теб!
Аз се видях днес с доц. Конова. Чакаме хистология на плацентата от Шейново. Пуснахме ТОрЧ тест и взеха цервикална слуз за анализ pcr. Евентуално ще се направи flewflor или нещо подобно за инфекции в ендеметриума. Тери, не знам дали е за добро или зло това че си толкова натоварена в работата. От друга страна вършиш добро! Това е за адмирации!! Корпоративните интриги доста товарят за съжаление.
« Отговор #426 -: Ноември 01, 2019, 12:11:54 pm »
Кукапетъл страхотна бройка. Сигурна съм че няколко от тях ще са твоите дечица  :bighug:
Нелита страхотен резултат. С какви хубави новини завърши месеца. Браво дано и останалите ви последват.
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #427 -: Ноември 01, 2019, 13:39:14 pm »
Хрис дали е подписала вече? Днес трябваше да каже Да и да му смачка пръстчетата 😁 Аз ви черпя с една тортичка по случай 31вия ми рожден ден. Майко мила 😂 Чак не вярвам. Нека всичко, което искате от сърце се сбъдне. Чудесата се случват. Аз го повярвах, повярвайте и вие 😘
 :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #428 -: Ноември 01, 2019, 13:56:17 pm »
Хрис май в 13.30 щеше да подписва,вече е казала заветното Да и сигурно пие вино в някой ресторант.
Кукапетъл,какво стана с теб?Колко чавенца имате?
« Отговор #429 -: Ноември 01, 2019, 14:05:57 pm »
Татянче, Честит празник. Желая ти много здраве, много любов и сбъднати мечти, един пухкав бебок,който да дава смисъл на живота ти. Приятно изкарване на празника  :drunk: :happy_birthday_1: :ballons: :party: :hbirth:
*
« Отговор #430 -: Ноември 01, 2019, 15:52:10 pm »
Лелеле, няма ме няколко дни само и не мога да наваксам с хубавите новини.
Танче, честит рожден ден. Жива и здрава бъди, обичана и глезена!
Честито и на младото семейство! Таз година булка, догодина люлка  :bori_007: :bori_004:
Нелита, страхотно върви нарастването при теб. Пожелавам ти спокойна и щастлива бременност.
Кукапетел, 11 - това си е футболен отбор  :D  Стискам палци 🤗 ❤
Успех, момичета!
*
« Отговор #431 -: Ноември 01, 2019, 16:23:01 pm »
Татянче, честит праЗник!:* Нелита утре ще пускаш ли пак?
« Отговор #432 -: Ноември 01, 2019, 18:03:44 pm »
Танче, честит Рожден ден ! Бъди много здрава и щастлива! Ние с теб сме набори, аз също не мога да повярвам на колко съм вече  :D

Готова ние на нас СГ , била супер, никакви отклонения , ще я взема другата седмица. Остават само добавките за мен, но се чудя дали да взема тях или по- добре  FH pro, или пък иногинол...
*
« Отговор #433 -: Ноември 01, 2019, 18:11:24 pm »
Танче, честит рожден ден. Здрава бъди!
Чакаме булката да се похвали, че да честитим и на нея.

Хелиантус, аз след като изчетох от 14-та до тази тема, реших да взема Про-то. Плюс това Павла каза, че ще им правим фен клуб след някой друг месец.
Намерих ги на няколко места в Англия на добра цена, но да знаеш че миналата седмица нямаха наличност на женското и аз на този етап ги поръчах от България, че тук не ми се занимаваше с митници и т.н. Една приятелка януари ще ходи до Щатите и ще ми донесе на някаква нормална цена.

26.09.2019
*
« Отговор #434 -: Ноември 01, 2019, 18:32:31 pm »
Хелиантус,по-добре FH pro,въпреки четворната разлика в цената.Ако ще ги купуваш от тук най-евтини са в Софармаси.Там са 160 лв,тази добавка направи чудеса с момичетата тук.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #436 -: Ноември 01, 2019, 19:14:45 pm »
 Момичета благодаря ви за пожеланията!  :drunk: :married:
Забравих да настъпя мъжо  :lol: Позачудих се кога. Дали когато той се подпише или след кръстниците и забравих хахаха.

Танче, честит рожден ден! Бъди жива и здрава  :happy_birthday_1: Весел празник, погали коремче от нас !

Теди, браво! Страхотен труд!  :bighug:

« Отговор #437 -: Ноември 01, 2019, 20:23:06 pm »
Хриси, честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот и както се казва "таз година булка, догодина люлка"

Тери, браво! Страхотно!

Слънчице, аз ги намерих в iherb за 53 паунда, което е доста по- добре от 160 лв. Сигурно това ще взема като за начало.
*
« Отговор #438 -: Ноември 01, 2019, 20:52:19 pm »
В iherb са 68 евро, а за 2 опаковки 127-128 евро.

Честито, Хрис!

Тери, браво!
*
« Отговор #439 -: Ноември 01, 2019, 21:18:40 pm »
iHerb доставят от Щатите. На мен ми даде че ще плащам мито при доставката, а и със самата доствка ми излезе колкото в България.
Така че Хелиантус, внимателно гледай като поръчваш.
Иначе намерих един сайт, в който го дават за 60 паунда, но още не са ми отговорили кога ще имат наличност.

26.09.2019