Хрис, това, което виждам е ,че се преави Аеробно култивиране, а какво се случва с анаеробите?
Както и да е де. Важното е, че пише, че няма левкоцити, което значи, че няма инфекция. Но пък и аз съм без левкоцити, но последно имах анаероб - Стрептокок.
Лактобацилите почти ги няма. Сама знаеш, че в Турция докторът държи на лактобацили, защото според него играят важна роля за имплантацията. Аз лично си купих Нарине лейди с живи лактобацили и си ги вкарвам директно с хранителната среда във влагалището, Много съм доволна от този продукт. Силно ти го препоръчвам, ако има време до ходенето в Турция. Ако няма: купи си Гинофит и слагай няколко кутии. Да ти нормализира ПХ-то вагинално, за да се размножат лактобацилите и да подтисне средата за вредни бактерии. Ако в момента нямаш бактерии, то си им предоставила прекрасна среда да се заселят, защото са на изчезване лактобацилити. Така че според мен трябва да се опиташ да върнеш доброто количество лактобацили, което става доста по-лесно, когато все още се виждат по 2-3 на поле, а не като при мен 0. Поинтересувай се, ако можеш анаероби включени ли са в тази микробиология. Ако не беше споменала за обилно течение, бих казала, че всичко е ОК, защото левкоцитите са ОК, но в този случай бих проверила.