Кукапетал, освен всичко друго, добавянето на канела към менюто понижава холестерол. Баба, лека й пръст , беше доволна. Дано помогне! Само, че при бременност не се препоръчва!!! (Дано не можеш да я ползваш
)
Мц, докато още се чудех къде да се насоча, един колега ми беше казал за Сигридов, издирих къде работи и когато се обадих за час, ми казаха, че вече с "опити" не се занимавал, само вече бременни със проблеми. Това е инфо от около година, година и половина. Ако Даскалови ми бяха под ръка, не бих ги сменила, но ти си преценяш.
Тери, на мен лично настинката винаги ми се отразява на МБ- дано е само лека при теб. Сега като каза за иногола, се сетих , че не съм купила исофолика пффф. При нас пък само проблеми хора, сега от починала леля дойдоха дългове, счупи се половината къща...та... купона не свършва. Хич не ми е Коледно, нито бебеправещо - ще го кажа тук, защото навсякъде другаде, аз съм опората... А можеше сега да избирам креватче и комплекти за изписване. Още не са ми се наместили червата и като мърдат все едно ме рита. Не мога да ви опиша какво изживявам всекидневно. С Митко сме пред раздяла, не желая да се прибирам в нас. Не се давам лесно, но като от всички фронтове само проблеми ме чакат малко ми се губи смисълът в баланса и всичко.Но и това да го оставим настрана, физически не издържам вече. А трябваше да починем няколко месеца. Притеснявам, се че всичко това ще ми се отрази на О, цикъл , хормони. И дори да почнем с опитите, пак ще влезнем в онзи цикъл на неуспех. От цялата тази черна серия , не знам точно в какво състояние ще излезна.