Аз пак с моя болничен,не съм разбрала правилно педиатърката явно.Вчера ТРЗ ми прати на вайбър писмо от НОИ,където с две думи пише,че ако не предам в 7дневен срок болничен от преносване,ще ми изплатят болничния за раждане в размер по тяхно усмотрение.Не знам на какъв % от брутото се плаща,но пари са все пак,и ми се полагат.Днес отидохме цялото фемили до ЖК,мъжа ми и Зори в колата аз се качих.Той не мърда от колата понеже запуши двама други,пече се не трае.Онази почна да ми говори за сина си в Канада,от там влязоха нейни познати и се почна един лаф,не е за приказване.Разгеле след двайсе минути даде болничния и някакво направление за изследване,задължително от ЗК било.Не знам дали ще го правя,не ми се ходи пак да бия път.
Павла,много сте готини,ти си доста спокойна майка и много ми хареса как гледаш първото си дете,сякаш ти е трето,в най-добрия смисъл.Така не му се притрисаш,с някаква лекота.Аз май съм така,много ме беше страх от следродилната депресия,и за капак си причиних да изслушам едно момиче с много тежка такава.Бях в осмия месец,тя искаше да умира по няколко пъти на ден,добре че сме спокойни и двамата,че е тежко иначе.Много ми е важно да сме спокойни и щастливи и двете,затова се водя изцяло по нея,без да сравнявам с други деца,други майки ,а баби хич не слушам.Аз съм с нея денонощно,аз й познавам нуждите и маниера .