Привет. Прибрахме се. Вчера гърдите ми изведнъж се напълниха, стнаха на буци и много болезнени. Точно се чудех много вече и мислех все пак да опитам някакъв пробен период на кърмене и... днес се оказа, че Криси явно е с някаква алергия или подобно и ѝ изписаха мляко AH. Взех на Фризолак. Имаше проблеми с изхождането и беше много болезнено за нея с рев. Имало е и кървави нишки в изпражненията, а вчера е повръщала със зеленикави нишки. Закръвта обясниха, че можело да е хормонално, но при преглед се оказало, че не е влагалищно кървене и така останал вариант с алергия.
Прибрахме се, естествено свекърва ми нямаше търпение да види как се храни детето и още преди да дойде време започна да настоява за будене. Тя сама си се субуди приблизително около 3 часа след последното хранене в болницата и... кошмар! Начи, не знам. Мъжът ми и аз приготвихме удобно местенце и млякото, баткото се настани удобно, пробва на китката как е млякото, носи го за изстудяване малко и се настани, похрани я около 2-3 минути и я взех от него. Не за друго, но още се учи и не бива да е повече от опит. Но го прави с голям кеф. Бабата седи с телефона над главата на децата и снима. Взех си бебка, баткото любопитен зяпа, но баба му буквално над главите ни и мъжът ми в стаята и той с интерес. Тя снима и праща на приятелки и роднини, а аз стискам зъби и се чудя що никой не се усеща? Приключихме и изпратих всички навън. Просто се радвам, че не бях извадила и гърда в момента. Ами ужасно стресиращо и натоварващо е. Кошмарно след всички емоции. Уви, ще идва често, че поема воденето на тренировки и трябва преди това да минава към нас за екипировката. Нищо не мога да ѝ кажа, защото иначе е прекрасен човек, много помага и винаги е на линия за всяка моя глупост, но това ме изкарва извън равновесие.
Лохиите - миналия път имах около 30 дена обилно кървене, десетина дни поне бях с превръзки за родилки, а след това с нощни. Седмица след края им имах и цикъл. Сега кърви изключително слабо от първия ден. Обикновени превръзки щяха да свършат работа първите 2 дни, а вчера и днес можех и с ежедневни да карам.