Аз вече имам останали дрешки, които не съм и обличала изобщо, но вече не и стават. Обаче тъпо и упорито продължавам на всяко излизане да и купувам по нещо
Нищо, че Митко мрънка постоянно и не ми дава да купувам, като видя детски магазин очите ми стават на палачинки и вече не чувам никой и нищо
Нашата количка не е от известните марки. Както казва Маги, тежка е за вдигане, ноо няма толкова лесно бутане. Аз дето съм 1.60 и 48 кила я бутам не с една ръка, а с пръст направо. Освен това както е тежка, така като трябва да я натисна, за да кача тротоар или някаква неравност, не се налага никакво усилие, все едно е като перце. С помпащи се гуми е, вече ги помпахме, че излизаме почти всеки ден и доста се разхождаме. Ако се спукат Митко ще се занимава
Иначе за издръжливост тепърва ще казвам, като мине достатъчно време на експлоатация
В моята болница за бебето ми трябваха само дрешки за изписването. Иначе беше много добре, защото бебетата си бяха постоянно при нас и даже след като ни показаха как да им сменяме памперса и да обработваме пъпчето, ни донесоха масичка с памперси и дрешки за смяна и си го правехме сами. Така ми беше по - спокойно, че първите пъти имам помощ под ръка, ако не се справям. И в къщи не се притеснявах вече. За мен си бях взела само сутиен за кърмене, крем за зърна, подложки, мокри кърпички, еднократни гащи, четка и паста за зъби и гримове, както каза Павла
Щях и преса да си взема, но се оказа, че вече има фризьорски услуги в болницата
Всичко друго ни го осигуриха от там.