Да, на Милан е. Аз намирам само обща информация за Италия или за други градове, но за Милано нищо не откривам конкретно. Иначе до мача има 2 месеца, може и да отмине всичко, а може и да го отменят.
На първи преглед пускат ли кръв и урина? Какво мога да предприема срещу пъпки и петна по кожата си? Консултирах се онлайн с една фармацевтка. Води блога Инфармация, Надя Йорданова се казва. Не знам дали сте я чували. Тя препоръча азелаинова киселена. Намерих в гугъл резултат за някакъв крем, за бременност пише да се консултирам с лекар. Той е тип лекарство, а не козметика и се чудя дали да посетя кожен и няма ли нещо по-леко за употреба. Иначе е в реда на нещата това състояние, ма аз искам да разцъфтя по време на бременността си, а не да съм като баба Яга.
Качих 4 кила още преди процедурата, но реших да не пазя диета преди ин витро, за да не разбъркам пак цикъпа (на предната диета нямах цикъл 2 месеца, а ми беше от ендокринолог). Сега ми стягат всички дрехи. Те си ми стягаха и преди това, но сега го взимам под внимание. Напъхах се в бременните си неща и изглеждам като в пети месец и само се чудя как да се прикрия. Сякаш ме е страх от "какво ще кажат хората". Познатите ми, а не непознатите. Не искам да ми задават и въпроса дали съм бременна, още не знам дали съм. Докато не го видя на монитор не го вярвам и не желая да отговарям на тоя въпрос. А вече от няколко помена и задушница трябваше неловко да се измъквам. Съвети?