Аз не се притеснявам, че лекарства за бременни не може, защото то за короната лекарства не помагат. Помага само добра имунна система. Притеснява ме само малко, че имам две от хроничните състояния, които са в рисковият списък, ма май това остава на заден план заради страховете ми от предната бременност.
Павла, вчера рових за този портокол, ма нещо нв ми се получи. Днес ще отделя повече врвме и ще намеря.
При нас положение е... абе на зле отива. Болниците във Валенсия вече са пълни. Бройката на заразените е огромна всеки ден и едва ли ще започне да спада в близките две седмици. Гоним Италия много усилено. Храна и лекарства има. Всички са дисциплинирани и си седят вкъщи. Излираха ни още повече. Затвориха и къмпинга, та вече ни е позволено само на негова територия да разхождаме кучето. Имаме специално разрешително с което да излизаме до селото. Но не може да е често, щот има некви луди дето ходят всеки ден за хляб. Спряха ги де, ма всякакви хора има.
Абе не се оплаквам - имаме храна и няма да се налага поне 2 седмици още да се излиза. Тогава може би ще ни свърши водата. Аз имам час за сърце на 1-ви април но не съм сигурна че ще ходя, защото онзи ден ходих до болницата и се върнах супер изнервена да следя нон стоп какво съм пипнала, с коя ръка съм го пипнала, докосвала ли съм си някъде дрехите, къде напръсках със спирт... това изчистих ли го... абе ужасно беше.