когато си в стимулация, нито БТ се мери, нито очакваш цикъла по същото време. Ти не си ли на прогестерон някакъв? Пък и е по-добре втора фаза да ти е по-кратка, отколкото първа. Втора с прогестерон можеш да я контролираш.
Кукапетал, не мога да ти се нарадвам, честно
И честит ти именник. Да стане след 9 месеца татко на здраво дете/ца му пожелавам. Вие двечки сложихте, нали?
Аз ходих на магическите пръчки днес (биорезонанс). Според него ми се е активирала Уреаплазмата. Призля ми, прирева ми се, принезнам какво ми се. Преди 10 дена има изследване от Торакс за вагинална система и уж е отрицателно. Но на мен малко ми трябва да се отчая, че имам още един проблем и си записах час за довечера при акушерката на Даскалови да ми вземе PCR тест. И ако от там излезе нещо, и се хвърлям от някъде. Най-вероятно от прозорец на психиатрията, защото си мислих вчера, че февруари трябва да ида да платя хотела на ембрионите и не мога да си представя да вляза в клиниката. Имам някакви емоционални проблеми с посещението на клиниката, затова и плащам вече по 50 лв да ми взимат натривка на друго място, само за да не влизам там, та ще пратя Мишо да ходи.