0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #180 -: Януари 07, 2020, 10:58:12 am »
Благодаря, Тери!
 :bighug: :bighug: :bighug:
Дай Боже всичко да е наред! Щом при мен след 10 години опити виждам този резултат, значи няма невъзможни неща. Ще стане при всички!
« Последна редакция: Януари 07, 2020, 10:59:46 am от Kukapetal »
« Отговор #181 -: Януари 07, 2020, 10:59:44 am »
Кукапеъъл, мислех си за теб тази сутрин! Браво, момиче! Хайде поне двойно ЧХГ след 2 дена и после щастливи и спокойни 9 месеца! Това се казва новина! Оправи ми деня! Браво!
*
« Отговор #182 -: Януари 07, 2020, 11:08:46 am »
Ех, тоз зет и фертилейд!
Много, много стиснати палци! Много се радвам!
« Отговор #183 -: Януари 07, 2020, 11:21:44 am »
Юхуу, браво Кукапетъл 😍 Пожелавам ти щастливи и спокойни 9 месеца, и след това най бузестото и пухкаво бебе 😍
« Отговор #184 -: Януари 07, 2020, 11:42:57 am »
Kukapetal, и аз като Тери изключих последните дни... :oops:
.... и днес как ме зарадва :-) . Браво момиче! Двойно ЧХГ след два дни и спокойни 9 месеца с пухкав финал.  :bighug:

И при мен днес има раздвижване. Преди 11 дни ми беше пункцията в 11.30ч . Току ми дойде, на 25 я ден от МЦ в 11.30ч  :lol:, а вчера имах доста силно главоболие. С такова се сдобих или по-скоро го забелязах последните година-две. Заболи ли ме главата и на другия ден ми идва.
 Може ли да смятам, че наистина съм с къса фаза( да ми идва на 11 ден след О) щом така я засичах по БТ и сега след пункцията пак ми дойде на 11 ден?  ( знаете фоликуметрия не съм правила щото нямам Я)
« Отговор #185 -: Януари 07, 2020, 11:43:51 am »
Кукапетъл браво бе момиче!!!🤞🤞🤞🤗🤗🤗 стискам палци да се удвоява и всичко да е наред следващите 9 месеца!! ❤❤❤
« Отговор #186 -: Януари 07, 2020, 11:47:14 am »
Хелиантус, Павла, Танче, Хрис и Круела, благодаря ви от сърце! ❤️❤️❤️Лекарката ми не е на работа и чакам да ми върнат обаждане дали продължавам с всички лекарства. За медрола се чудя, иначе кринон, фраксипарин, аспирин предполагам, че ще ги продължа.
След пункцията и двата пъти при мен идваше по-рано цикъла.
« Отговор #187 -: Януари 07, 2020, 11:55:41 am »
Само мога да предполагам какво ти е в главицата сега  :bighug:

*
« Отговор #188 -: Януари 07, 2020, 12:00:43 pm »
Аз това го очаквах  :) Сега чакаме още по-хубав резултат след 2 дни!

« Отговор #189 -: Януари 07, 2020, 12:01:04 pm »
Kukapetal браво много се.радвам. Пожелавам ти пухкав и ревящ финал. Дано ппвлрчеш крак и скорп и другите момичета да ни зарадват.
« Отговор #190 -: Януари 07, 2020, 12:12:31 pm »
Kukapetal медрола мисля че няма да ти го спрат. Аз го пия от началото и чак днес на прегледа ми го спряха,като от 20-ти декември съм по 1 на ден,а съм 11+6.
« Отговор #191 -: Януари 07, 2020, 12:17:04 pm »
Само мога да предполагам какво ти е в главицата сега  :bighug:
Пълна лудница и щастие! Хвърчат ми мислите в различни посоки! Хрис, пожелавам ти да го разбереш съвсем скоро! Както и на всички останали момичета тук.
Благодаря на всички, страхотни сте!
Круела, мерси много за полезната информация!
*
« Отговор #192 -: Януари 07, 2020, 12:29:46 pm »
Нищо не спираш. Седиш с окойно и мътиш.

Хрис, пункцията не е О. Няма жълто тяло май.
« Отговор #193 -: Януари 07, 2020, 12:42:20 pm »
 Виж за жълтото тяло не се бях сетила дали се образува. :-)
Стана ми любопитно, защото за толкова години дебнене имам ли О, нямам ли О открих доста признаци и симптоми по които знам кога ще ми дойде с голяма точност и вчера като ме зацепи "тиквата" имах едно на ум, че днес може да ми дойде.
*
« Отговор #194 -: Януари 07, 2020, 12:50:27 pm »
когато си в стимулация, нито БТ се мери, нито очакваш цикъла по същото време. Ти не си ли на прогестерон някакъв? Пък и е по-добре втора фаза да ти е по-кратка, отколкото първа. Втора с прогестерон можеш да я контролираш.
Кукапетал, не мога да ти се нарадвам, честно  :bighug: :bighug: :bighug: И честит ти именник. Да стане след 9 месеца татко на здраво дете/ца му пожелавам. Вие двечки сложихте, нали?

Аз ходих на магическите пръчки днес (биорезонанс). Според него ми се е активирала Уреаплазмата. Призля ми, прирева ми се, принезнам какво ми се. Преди 10 дена има изследване от Торакс за вагинална система и уж е отрицателно. Но на мен малко ми трябва да се отчая, че имам още един проблем и си записах час за довечера при акушерката на Даскалови да ми вземе PCR тест. И ако от там излезе нещо, и се хвърлям от някъде. Най-вероятно от прозорец на психиатрията, защото си мислих вчера, че февруари трябва да ида да платя хотела на ембрионите и не мога да си представя да вляза в клиниката. Имам някакви емоционални проблеми с посещението на клиниката, затова и плащам вече по 50 лв да ми взимат натривка на друго място, само за да не влизам там, та ще пратя Мишо да ходи.
« Последна редакция: Януари 07, 2020, 13:10:32 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #195 -: Януари 07, 2020, 13:10:05 pm »
Тери,  след пункцията пих само антибиотик еднократно, нищо друго.
На тия пръчки може ли да се вярва... не се отчайвай :-( . ...крайно време е да има раздвижване  при теб  :bighug:
*
« Отговор #196 -: Януари 07, 2020, 13:12:36 pm »
На теория бих казала: магически пръчки... Ама веднъж ми намериха Уреаплазма и Торакс я хванаха. Затрепериха ми крачката. И Мишо беше с мен, ще го цитирам: "Това нещо е безумно. Толкова е смешно как някаква пръчка държиш, гледаш някакви остаряли графики, някаква лампа свети към теб... И накрая те убива с някаква безумно точна диагноза. Супер много искам да не му вярвам, защото ми е смешно, но ми е трудно понякога".
*
« Отговор #197 -: Януари 07, 2020, 13:44:27 pm »
Кукапетъл, само заради тази новина влязох днес във форума. Честита да си. Желая ти всичко да бъде наред и да изкараш най-спокойната бременност, а на финала да бършеш сълзи от радост и наакани бебешки дупета.
Не знам как е тая ЛФ, но при мен и на трите пункции до тук Ц идва точно на 13 ден. А когато миналото лято засичах О с тестове и термометри Ц пак идваше точно на 13 ден след предполагаемата О.
« Последна редакция: Януари 07, 2020, 14:23:33 pm от Лято »

*
« Отговор #198 -: Януари 07, 2020, 14:28:12 pm »
Обади ми се д-р Карлъкая. Каза, че за него това не е проблем да се започне процедура, а още по-малко е проблем за допълнителни изследвания. Каза, че иска да ида в първа чиста седмица от цикъл, за да ми вземе парченце от ендометриума (предполагам биопсия). Каза, че имат и други жени като мен и не съм първият им подобен случай. Потвърди, че вагиналните бактерии намаляват шанса, но каза, че те не са основния фактор в цялото нещо <3 отивамееееееее
« Отговор #199 -: Януари 07, 2020, 14:47:32 pm »
Уууу днес какви хубави новини ! Браво Тери много се радвам,има светлина в тунела. Пожелавам ти успех и скоро и ти да се преместиш! Успех на всички.