Близнацииииииииии. Браво, Кукапетал, бравоооо. не само ще има радост, ами двойна радост. Не мога дори да си представя какво ли изпитваш да видиш тези две черти. Толкова каръци бяхте, все една крачка напред, две назад. За осниовяване даже говори и няколко месеца по-късно виж какво те е чакало.
Аз взимам Б12 1000мг, така ми е предписано. Междудрутото в описанието на FH PRO за мъже пише, че Б12 е митилирана форма, но за жени не пише. Поне в информацията на хартия, която пращат заедно с добавките, е описано така.
Аз днес бях на хомеопат. Вкара ме и тя в размисли. Тача на 100 стана и това е доста грешно. Ще ми се само на хомеопатия, ама няма как и репродуктивни лекари си трябват. Та предписва ми тя разни неща и каза: "Само искам 3 дена преди трансфер да спреш Силицеата, защото тя помага за изчистване на организма от чужди тела и може да компроментира трансфера. Другите си ги пий" и аз
Казах й, че изобщо смятам при започване на стимулация да спра хомеопатията, защото не може да пия неща без знанието на лекаря или неща, които не мога да му обясня от рода на "микс 1, микс 2", откъде да знам какво има в тях. Според докторката трябва обезателно да продължа, защото хомеопатията и диетата ми поддържат бактериите латентни, няколо пъти ми го каза. Знам, че е права, но все пак мисля започна ли стимулация да не пия нищо странично от това, за което съм казала на доктора.
Мисля, че през тези две години борба с бактериите най-тежко ми беше взимането на решения. Дали да пия този антибиотик, дали да вляза в болница, дали да взема хомеопатия, дали да не правя нищо, дали да сложа вагинален пробиотик с голи ръце и т.н. Това, че трябва аз да вземам решения без да съм сигурна от последиците им, защото нямам обяснение защо бактериите се размножават без да правят проблем. Нещо, което аз правя ли ги подтиска, или нещо, което аз правя, не им позволява да се махнат. Та и сега ще решавам.