0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #260 -: Януари 09, 2020, 11:19:43 am »
Ау, чакам две буболечки и аз :) Супер е резултата!

*
« Отговор #261 -: Януари 09, 2020, 11:22:09 am »
Кукапетал, гледай сега какво положително виждане имам върху нещата. Теста ти беше определен за 8-ми (знаиш какъв ден беше), ти го направи на 7-ми и беше положителен. Сега прегледа ти е за 17-ти (пак има 7), а аз летя за Бг на 18-ти (пак има осем), така че пак всичко ще е наред и ще се видят две шушулки. Логиката ми е желязна, така че няма как да е грешна  :D

26.09.2019
« Отговор #262 -: Януари 09, 2020, 11:33:27 am »
Хахах, Яничка! Логиката ти е трепач, доверявам се напълно!  :bighug:
Дай Боже, Маги!
Какво мислите за йогата, мога ли да ходя на по-лека, аз съм си вкъщи и изперквам, или да си трая на д-то.
*
« Отговор #263 -: Януари 09, 2020, 11:37:54 am »
Стой си на д-то! Колко да изперкаш? Няма да е повече от времето, в което си чакала теста.
Чети книга, гледай филм и не си давай зор. Като се види, че всичко е наред и на работа ще се върнеш, и всичко.
« Отговор #264 -: Януари 09, 2020, 11:41:29 am »
Слушам, Павла! Благодаря за съветите! 😊
« Отговор #265 -: Януари 09, 2020, 12:11:48 pm »
Благодаря, Павла!

Кукапетъл,  супер резултат! Като нищо са двечки!
*
« Отговор #266 -: Януари 09, 2020, 12:34:26 pm »
Близнацииииииииии. Браво, Кукапетал, бравоооо. не само ще има радост, ами двойна радост. Не мога дори да си представя какво ли изпитваш да видиш тези две черти. Толкова каръци бяхте, все една крачка напред, две назад. За осниовяване даже говори и няколко месеца по-късно виж какво те е чакало.
Аз взимам Б12 1000мг, така ми е предписано. Междудрутото в описанието на FH PRO за мъже пише, че Б12 е митилирана форма, но за жени не пише. Поне в информацията на хартия, която пращат заедно с добавките, е описано така.
Аз днес бях на хомеопат. Вкара ме и тя в размисли. Тача на 100 стана и това е доста грешно. Ще ми се само на хомеопатия, ама няма как и репродуктивни лекари си трябват. Та предписва ми тя разни неща и каза: "Само искам 3 дена  преди трансфер да спреш Силицеата, защото тя помага за изчистване на организма от чужди тела и може да компроментира трансфера. Другите си ги пий" и аз  8O 8O 8O  Казах й, че изобщо смятам при започване на стимулация да спра хомеопатията, защото не може да пия неща без знанието на лекаря или неща, които не мога да му обясня от рода на "микс 1, микс 2", откъде да знам какво има в тях. Според докторката трябва обезателно да продължа, защото хомеопатията и диетата ми поддържат бактериите латентни, няколо пъти ми го каза. Знам, че е права, но все пак мисля започна ли стимулация да не пия нищо странично от това, за което съм казала на доктора.
Мисля, че през тези две години борба с бактериите най-тежко ми беше взимането на решения. Дали да пия този антибиотик, дали да вляза в болница, дали да взема хомеопатия, дали да не правя нищо, дали да сложа вагинален пробиотик с голи ръце и т.н. Това, че трябва аз да вземам решения без да съм сигурна от последиците им, защото нямам обяснение защо бактериите се размножават без да правят проблем. Нещо, което аз правя ли ги подтиска, или нещо, което аз правя, не им позволява да се махнат. Та и сега ще решавам.
« Последна редакция: Януари 09, 2020, 12:45:01 pm от teri_90 »
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #267 -: Януари 09, 2020, 12:49:27 pm »
Кукапетал, супер резултат е и според мен. Тука набързо ти спретнахме преглед и единодушно установихме, че всичко е повече от отлично за две пухкави бебчета. И аз мисля, че поне в началото е хубаво да се въздържаш от йогата, но по-натам може да се насочиш към йога за бременни.
Тери, ако хомеопатът ти се съгласи да изготви някакво англоезично съдържание на миксовете може да се консултираш с доктора предварително, но иначе и аз бих спряла всичко. Все пак той е запознат с историята ти и би имал предвид бактериите.
Пак с въпрос, но не е по тема бременност. 17-OH прогестерон в граница, но в долна граница за мъже може ли да бъде проблем. Границите бяха от порядъка на 0,05 до 8,5, а резултатът е 0,9. Мъжът е на 6 години и границите са за неговата възраст. Според информацията в интернет проблем е ако е твърде високо, но пък на мен ми се вижда прекалено ниско количеството. Иначе утре по обед ще имам коментар на това и на други изследвания, които още не съм видяла като резултат.

*
« Отговор #268 -: Януари 09, 2020, 13:19:34 pm »
Аз с FH Pro-то пия допълнително само вит.Д, но това е понеже е много нисък и гледам да държа около 8000 единици на ден. Сега като направя изследване ще видя дали съм на прав път. Иначе искам да пия и Б12 допълнително, но не мога да намеря време да търся какво да купя.

Аз питах какво включва пакета за тромбофилия в Майчин дом, защото се загледах по пълният пакет на Геника, но той е над 300 лв. и се чудя дали има смисъл да го пускам. Че с допълнителните изследвания ще отидат сигурно към 600 - 700 лв., + Про + тестове за овулация + допълнителни витамини и ще стане олеле майко... Та затова му се чудя.

Кукапетал, благодаря ти! Хайде дано двечки да са се хванали, че трябва да се поддържа бременната тема с близнаци  :)

Вистал, страхотна татуировка. Аз много исках да си направя нещо свързано с нашето ангелче и се чудя дали да не я свърша тази работа докато чакам да стане март. Няма нищо опасно, нали?

Яничка, благодаря, аз от отдавна исках татус, но изчаках нарочно да приключа със всичкото бременеене и тогава чак, съветвам те и ти да почакаш за всеки случай...

По повод това дето сте писали с Лина...
Първоначалната ми идея беше да си татуирам някъде инициалите на децата, ама и на трите деца (все пак три деца съм родила и износила девет месеца, всички три с акт за раждане и тн, независимо, че едното е звездичка на небето сега).
Но мъжът ми беше категорично против да си татуирам инициала на момченцето ни и при идеята, че всеки път когато погледне татуировката ще го жегва нещо, реших да се съобразя с това и ми хрумна идеята за татуса “Семейство” тръгващ от венчалния пръстен, защото “Семейство” обобщава и съдържа в смисъла си всички членове на семейството, включително и тези дето вече не са сред нас...

Кукапетал, чуден резултат!
« Последна редакция: Януари 09, 2020, 13:21:51 pm от Vistal »
« Отговор #269 -: Януари 09, 2020, 13:22:22 pm »
Кукапетал, ти направо ни отвя с това ЧХГ. И на мен ми намирисва на два наакани памперса 😍 Голямо развитие има в тази тема. Следя си ви, макар и да не пиша, и много се радвам за всяка една от вас :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #270 -: Януари 09, 2020, 14:38:13 pm »
Кукапетъл,ти от бездетна и май ще станеш многодетна.Супер ти е резултата,ще пускаш ли още?То май няма смисъл.
Тери,след цялата одисея аз на твое място бих продължила хомеопатията +стимулацията.
« Отговор #271 -: Януари 09, 2020, 14:49:11 pm »
Здравейте, на 32 години съм, и с приятеля ми правим опити от почти година! Октомври месец ендокринолог ме изпрати на ЯМР, след няколко изследвания с висок пролактин, откриха ми микро аденом на хипофизата! От тогава пия достинекс и при профилактични изследвания в началото на годината, беше вече в граници! Менструацията ми цял живот е нормална - на 26 - 27 ми ден! От 2 месеца измервам БТ, но все още не мога да схвана нищо! Правени са ми изследвания и за щитовидната жлеза, и всичко е в норма! Посъветвайте ме какво друго мога да направя!
*
« Отговор #272 -: Януари 09, 2020, 15:03:56 pm »
Илито,отидете при репродуктивен специалист в такава клиника.
Там ще ви направят спермограма,цветна снимка за проходимост на тръбите и хормони.Това е минимума базови изследвания.
« Отговор #273 -: Януари 09, 2020, 15:24:19 pm »
Слънчицето, благодаря ти!  :balk_16:
« Отговор #274 -: Януари 09, 2020, 15:30:45 pm »
Благодаря на всички! Стопляте сърцето ми с всеки коментар! Няма да пускам повече ЧХГ.
Имам питане за ТСХ, кога да го изследвам, аз съм на еутирокс 50. Забелязах от няколко дена, че краката са ми ледени, макар и обути с дебели чорапи.
Ilitoo, добре дошла сред нас и дано  бързо видиш двете чертички! Слънчицето е написала от къде да започнете.

« Последна редакция: Януари 09, 2020, 15:33:09 pm от Kukapetal »
*
« Отговор #275 -: Януари 09, 2020, 15:41:26 pm »
Кукапел, ТСХ изследвам почти всеки месец. Сега към края имам малко размърдване. Ако не е било нещо гранично и притеснително, спокойно можеш да изчакаш с други изследвания.

Тери, аз не бих пила отвари и захарни топчета при трансфера. Цикъла, в който започва трансфера и бих спяла тези неща. Бактериите ти са си направили устойчиви колонии и си живеят спокойно с теб. Има си авторегулация. Трябва екстремно да се промени средата им и тогава ще настъпи промяна. Ако изядеш едно парче торта или изпиеш една чаша вино, единственото, което може да ти се случи е да се почувстваш като човек, а няма да станеш ходещо биологично оръжие.

Илито, след една година опити е време да се посети клиника. Успех!
*
« Отговор #276 -: Януари 09, 2020, 15:48:23 pm »
Илито,ако ти е трудно да се насочиш към специалист,тук сме от различни градове,можем да кажем мнение за някой,цени и въобще нещо което те интересува.
Кукапетъл,сега само си живей спокойно до прегледа и не се вглеждай за симптоми,бременна си много и всичко ще е наред.
*
« Отговор #277 -: Януари 09, 2020, 15:56:53 pm »
Кукапетел, докосна сърцето ми с този голям успех! 10 години си се борила, толкова си силна! Страхотни резултати ❤
Тери, ето че януари дойде и нещата се размърдаха. Не го мисли това с проекта, каквото е писано това ще стане. Ти си отиди на първичен преглед. Коментирайте с доктора и нещата ще започнат да се подреждат. Една мисъл на баба ми ще ти кажа: "Никога не е било, някак да не е било." Всичко се нарежда някак, колкото и да пресмятаме ние ❤
Вистал, и на мен ми хареса идеята ти. Честит да ти е татуса и дано с него си счупила каръка. Но и така, като те чета ми звучиш позитивна и вярвам, че вече ще има спокойствие ❤
Илито, добре дошла сред нас  :D
« Отговор #278 -: Януари 09, 2020, 16:16:19 pm »
Благодаря Ви момичета, прекрасни сте! Този месец ако имам менструация /все се надявам да не се появи/, мисля да отида до гинеколожката ми, и да проследим дали вече имам овулация! Октомври 2019 ходих и при нея и всичко беше наред с матка и яйчници! А и мъжо да пусне една спермограма!  :a_dog_03:
*
« Отговор #279 -: Януари 09, 2020, 16:22:33 pm »
Илито,не случайно говорим за репродуктивен специалист и репродуктивна клиника.Това не обикновен АГ,а такъв който само и единствено работи с двойки,които не забременяват.
Не си губи времето с обикновен АГ,от опит го казвам.
Спермограма също се прави в репродуктивна клиника.