Слънцемое, къде се губиш, вече се мислех за теб даже. Залипсва ми. Каква откачалка беше и ти след всяка овулация
МЦ, Щом доктор Даскалов те праща на инвитро, според мен те е диагностицирал с ЛУФ синдром. В този случай инсеминация не би помогнала, защото фоликула не се пука. Или бъркам нещо? То пък сега си трети ден от цикъла, според мен има нещо, което ти е обяснил още.
Не се отчайвай така. Докторът не иска да ви губи времето, чудеса винаги може да станат, но някои хора си губят всички шансове за дете в чакане на чудеса. А пък вие винаги може да си правите междувременно опити вкъщи. Колко рев изревах преди инвитрото, както и всяка една от нас тук, но май повечето в края на краищата стигнахме до инвитро и сме го забравили вече. А относно мъжете, те си заравят главите в пясъка и само ни губят време според мен. Казвам на нас жените губят времето, защото ние имаме определен брой години, в които можем да заченем със собствени деца и по-млади не ставаме.
Аз бях при д-р Даскалов днес. На него, на д-р Мели и на Павла трябва да плащам тарифа за психолог. Благодарение на тях не ми е изпушила кофата тотално все още
На Павла особено, Благодаря!
Та д-р Даскалов ми каза, че имам повече фоликули, защото съм млада. Цитирам д-р Мели :"Греховно млада"
та не се говори за ПКЯ. Каза ми нещо много правилно: че филмите, които си вкарваме в главите и последиците от тях са по-трудни за лекуване, отколкото малките гинекологични проблеми, от които са тръгнали. Попитах за НВ трябва ли да пазя, казаха ми, че е много хубав режим, но нямам състояние, което да го налага. Излезе ми и цитонамазката. Както винаги втора група, но за разлика от друг път е с "Нормални клетки". Което означава, че всичко е здраво и чака бебето.