Момичета да , от прегнила остатъчно каза че е това чхг и за това твърди ,че дори имплантация не е имало този път . За бластоцид май не успяваме ,аз нещо съвсем се обърках , от предния опит от 10Я до 5 ден бяха останали само 2 като ,ако не се лъжа само едното беше бластоцид , другото морула и нищо за замразяване .... Сега 6 много добре развиващи се уж с по добри показатели от предния път , а пък ме викнаха на 4 ден и пак само 2 бяха останали като този път дори не бяха стигнали до бласроцид . Две върнахме едното беше компактна морула другото морула .... И аз от цялата тази история си задавам именно въпроса , след като е имало имплантация поне пътрият път (аз стигнах до чхг 252 на 13-14 ден ) как така решиха ,че има проблем именно там . Ембриолога този път като си говорихме каза ,че качество на Я и сперматозоидите този път е по-добро от предния ,но все още са със средно качество каквото и да значи това .
С едно съм съгласна и ми се струва добра идея това за мониторинга на ембрионите при следващия опит ,въпреки ,че аз си мислех ,че го правят всеки път . За цигарите със сигурност ще взема мерки и ще съм ги спряла до следващия опит ! За ПИД в Щерев до 4 ембриона е 2500лв , аз съм съгласна да ги дам тези пари стига да знам ,че ще има смисъл и ще даде някъкав отговор . днес звъннах и на чичо ми да го питам и той какво мисли и каза ,че ще се чие с мойта док и ще види какво правят и какво мислят да правят . Поне на него знам ,че няма да ме подведе . Аз и на докторката си вярвам ,но дето се вика търся отговори на въпросите си . На 31г сме и двама с мъжът ми , мога да кажа че водим сравнително здравословен чанин на живот , не пием алкохол , той не пуши и какво се случва вече не знам .
Тери ти в коя болницата си в Турция ?