Лина, буквално ли ти казаха: "каква история" или ти си го разчела така, че много нетактично звучи. Правилно си пуснала стерилна, на нея се вижда каква бактерия има и има ли. При обикновената вече е разредена.
Хелиантус, не знаех, че и ти не ядеш месо. На нисковъглехидратна без месо е зор. Аз ще се опитам. Въпреки, че си хапвам лимецов хляб по две филийки на ден.
Преди време Мишето ми беше пращала този сайт с нисковъглехидратни рецепти, които тогава не започнах, но сега мисля да черпя идеи от тях. Поне до следващата стимулация.
https://healthywithdeni.com/Хрис, относно гърдите. По стените пред кабинета на д-р Петрова има снимки на бебета с надпис: "Благодарим Ви, д-р Петрова". Моят Мишо след стимулацията се базикаше, че ще ми снима гърдите, ще ги сложи в рамка и ще сложи надпис: "Благодаря Ви, д-р Петрова". Щяло да помогне и за спермограмите
На теб сега в Турция дадоха ли ти някакво предположение защо с донорска не се е получило. Чета, че при няколко неуспеха Карликая пускал имунология. Но може би при няколко неуспеха при тях. Ще ти правят ли ПИД на ембрионите? При жени с ИЯР така като чета винаги Карликая искал ПИД (или поне 2017, още съм там в четенето).
Аз вчера писах имейл на д-р Карликая да го попитам дали би се заел със случай като моя, да не ходя до там само за разходката. Ако не ми отговори до няколко дни, директно ще запазвам час чрез Турмед. Точицата е ползвала Турмед, за да я насочват какво да прави. Реално пациента не е обвързан с тях изобщо, на тях клиниката им плаща.
Да кажа и моите лекарства при стимулации какви бях. Всичко беше презастраховане, аз нямам открит проблем все още. След ЗЕТ бях на 3х1 Естрофен, 3х2 Дуфастон, 1 кринон гел, 1 фраксипарин и 1 аспирин през ден. По рецепта ми беше изписан 3х3 Утрогестан вагинално, но аз ходих на работа и исках да ми го сменят. Според мен и от Естрофем нямах нужда, защото овулирах сама и имах лигавица 11мм 5 дена преди трансфер, смятам, че и Прогестеронът не е задължителен, защото овулирах сама, тогава все още нямах проблеми с хормоните и си имах нормален прогестерон. От Фраксипарин нямах нужда, защото нямам мутация. По мое мнение на ЕЦ няма смисъл от лекарства, може Прогестерон, но не е задължителен.
Редакция: в бг-мама веднага се намериха хора, които да ме поучават. Направо ще ви копирам: "Здравей!Ти добре си се ориентирала при тези мошеници Бахчеджито но да знаеш че там изобщо не е панацея и не си мисли изобщо че са много велики и добри .Да има успяли много ясно на хилядите други неуспяли .Важното да сме в играта .Изобщо клиниката не това което се предсставя от някой който пишат небивалици и са поставени лица да ги пишат .Много много повече са неуспялите от успялите !Дано ти си от успялите !"
Е тъй де, разбирам, че е огорчена от нейния опит, но няма никаква обосновка, само притеснява хората, които тръгват да правят опит