Честно казано съм в чакане, но ще се задействам , че не мога да чакам повече. Лошото е, че в момента и мъжът ми има здравословни проблеми и дано не са много сериозни, че не знам. А в Англия се мъча да действам, но всичко става толкова бавно....направоо , първо сменях GP-то, отне век време, после чаках близо 4 седмици за час, който отмениха, днес пак ще запиша час и пак има да чакам.
Яничка как се проверява това с финансирането? Идея си нямам... Иначе аз винаги тест правя на 11-12 ден и винаги досега е показвало вярно, днес вече ми дойде М.
Много съм депресирана, не знам защо толкова време не мога да се събера, нещо много ми се насъбра последните години, не само със забременяването, и прегрях тотално.
Утре ще звъня и на Калчев, че на тези тук не разчитам много. Аз не знам кое би било следваща стъпка за нас. Дали инсеминация или направо ин витро с диагностика на ембрионите преди това предвид опита ни.
Лина, честит Рожден ден на Лори на патерица, да ти е здрава и щастлива! Не съм започнала спорт, защото не можем да се разберем с работният график нещо, уж щях да работя по 4 дни седмично, ама май през седмица се получава това засега. Днес ще си взема карта за фитнес, стига оправдания.