По време на кървене викат. И аз бях в ужас като ме викна др Даскалов за такъв преглед и аз тръгнах да го уча как работи женския цикъл, че тогава съм в цикъл и по-скоро иска да ме викне 2-3 дена след цикъл. Еми не се научи този човек и това си е, викна ме на 3ти ден. Сега така съм свикнала, мога да си сваля гащите само да ми каже някой, че е нужно. Това си мислих онзи ден, че кой ли не ми гледа гениталите последните години.
Иначе най-потресаващо за мен беше, когато се подготвях за стимулация и докторката ме прегледа в цикъл пред Мишо. Но не само ме прегледа пред него, ами и му говореше, докато ме преглеждаше му говореше и той от уважение я гледаше. Знаете колко красива гледка е.
Хрис, какво става с теб, кога пътуваш за нова стимулация? Да не си там вече.
Аз чакам цикъл началото на седмицата и ще пиша за час. Не съм чакала досега цикъл така. Нямам търпение. Всичко, ако е наред, стимулация смятам началото на март, заради пътуването до Белгия. Струва ми се все едно е след 100 години.
Аз днес се чувствам много изморена. Добре, че писахте за тази кетоза, та да почета. Единият от признаците е, че постоянно си гладен. Аз ям, след 1 час съм гладна и на втория не издържам и пак ям. Било нужда от мазнини. Накарах Мишо да ми купи от Пловдив авокадо и закърпих положението. Но реших, че няма да се вкарвам в такива крайности. Няма да ям картофи, ориз и хляб. Когато мога риба,кюфтета от обедното до офиса, но до толкова. Хубавото е, че докторката хомеопат ми позволи да ям кисело мляко вече и ям като огладнея.
А относно това тялото какво иска. Моя приятелка, докато беше бременна, много искаше да яде гипс/цимент/мазилки. Нейният свекър е строител и вечер й пълнеше по една чиния, за да го мирише. Разказвах на една друга позната, която пък каза, че имала приятелка, която веднъж даже не устояла и опитала малко излюпена мазилка. После се паникъосала и отишла на лекар. Обяснил й, че бремеността й изсмуквала целия Калций в тялото, а разни мазилки имало на основата на калции и по някакъв начин тялото как го знаело това... В края на краищата й предписал калций и спряло да й се ядат строителни материали.