Лелееееее, Яничкааааааааааааааааа
Докато четях, имам чувството, че сърцето ми спря за 10 секунди, докато асмилирам. Не дишах.
Това ФХ Про опложда направо и без секс май
Микаса, ти пробва ли ФХ ПРО?
То събиране на яйцеклетки навсякъде е скъпо. Пункцията е скъпа процедура. В коя клиника си?
Мц, как се нещата при теб. Ходи ли втори път при Петрова след прегледа при Танев?
При мен нищо ново. Ако не хвана някой грип, се очаква след 10на дена започвам противозачатъчните за преди процедура. Никакво вълнение няма в мен този път. "Кот-такоа". Даже обмислях да отложа, то българския народ пощуря, човек една маска за автобуса не може да си вземе. Аз цяла зима съм с маски, сега свършиха навсякъде, но интересното е, че никой не ги носи. Чакат по новините да им съобщи някой, че има вирус, за да се сетят да си ги сложат. Нищо, че обикновениете маски не помагат в случая.
Излишна паника и истерия. Ама пък какво, може поне да се вдигнат хигиенните навици на някои хора.
Лошото за пътуващите до Турция в момента по-скоро са емигрантите на границата. 18 000 и по прогнози до утре ще са 30 000. Дано Хрис не пътува в момента.
Аз през нощта в понеделник летя за Белгия. Взела съм си кн95 маски за полета. Там ще се съберем три екипа: български, белгийски и френски. Като аз ще обучавам французите, които не знаят добре английски или се правят, че не знаят.