Слънцемое, тъкмо да се порадвате повече на бебонка и после другото.
Аз никак ни съм за връщането на три, особено бластоциста, макар и някои да са с по-бавно развитие. На едно момиче, с което доста си пишем, й върнаха 3: бластоцист и 2 почти бластоциста. Еми и трите се хванаха.
Аз не бих позволила никога да ми върнат три, защото редукция не бих правила, а да ги износя е прекалено рисково.
Иначе за ЦС. Не е ли "задължителна" дори въпреки лапароскопията. От това, което съм чела, хидросалпингс се вижда само на рентгена и на лапаро не се виждал.
Една жена в България имала три опита без имплантация, отива в Турция правят й ЦС: хидросалпингс. Забременява от първи опит там, но то и в България е можело да направи.
В групата във фейсбук се създаде една дискусия за стимулация с много яйцеклетки и се оказаха много жени с изкарани по много яйцеклетки. Наскоро започнах да си пиша с една жена. Тя е минала три опита (на последния е при др Владимиров) и на трите опита изкарва по над 20 яйцеклетки. Явно не винаги зависи от лекарите бройката. На мен в Ню Лайф ми казаха 14 е максимума, над това е съмнително качеството на Я и е опасно. (аз имах 14Ф при стимулация и 10 качествени Я). Докато като отидох в Турция, др Карликая ми каза: "Другия път ще се опитаме да изкараме повече" и аз ей така клепам