Лейди, при ЗЕТ с Естрофем всичко е контролирано и зависи от лигавицата ти. Докторът е преценил, че ще е нараснала достатъчно на определен ден и ти казва тогава да включиш Прогестерон. Така имитира овулация. Би се целял към изместен имплантационен прозорец, ако те накара да пиеш примерно 8 дена Прогестерон и ти трансферира тогава 5 дневни ембриони. Но при прием на 5 дена прогестерон и трансфер на 5 дневни си имитира "естествено" зачеване.
Аз сега бях при докторката. Не ме прегледа. Попита ме само съсиреци ли има или и тече. И аз казах, че само съсиреци. Каза, че ще е нисък прогестерон. Каза, че не иска да ми изписва хормони и ми даде някакви витамини за яйчниците. И каза на втори ден да отивам при нея за трансфер. НО аз докато си дойдох видях на превръзката не само съсиреци. И все пак няма истински "теч". Та знам ли и аз какво е и кога да ида на преглед.
Иначе минах и през КИРМ Пловдив. Пуснах доста имунологични (300 лв, толкова доста, последен трансфер и се изследвам като за последно), пуснах и Прогестерон, та като излезе ще видя какво е положението.