леле, Павла, като си седим вкъщи и реално не сме все още директно засегнати от вируса и не осъзнаваме реалната ситуация: "мобилизация"... Нормално да спрат инвитро процедури, те не знаят в кой момент ще им трябват лекарите за спешни ситуации.
Стоека, поне някакви прегради няма ли да ви осигурят? Реално не е кой знае колко трудно да сложат един плексиглас. Вие сте на едни маси на 50 см от клиента.
Много неадекватни решения бяха взети. Например, понеже се очаква да се намали трафика на хора по градски и междуградски транспорт и го направиха с празнично разписание. Да се гъчат хората.
Иначе на мен изолацията ми действа на периоди, сигурно зависи по кое време на цикъла. Първата седмица полудявах, бях много нервирана, тази седмица съм много демотивирана. Нищо не ми се прави, не ми се чисти, не ми се готви, не ми се учи, не ми се тренира. Чета за жени, които са излизали всяка фуга на банята, аз все още не съм получила това вдъхновение. Но пък така се вдъхнових да спя днес.
Понеже храната свършва прекалено бързо като работим от вкъщи, решихме да си поръчаме мултикукър. Аз от доста време искам, за да си го нося след това в бъдещата къща и сега ще го купим. Добре, че строителят се забави по юридически причини и не сме подписали договор за строеж, защото иначе щяхме във време на криза да вземем заем и после накъде? Мен лично много ме притеснява икономическия аспект на извънредното положение. Постоянно повтарят, че парите нямали значение, защото пари се изкарвали, но животи не се връщали, но ако останем сумати народ без работа какво ще се прави.
Иначе за анкетата ми: до скоро държах положението и ядях нормално и тренирах. Нещо сега ме нападна глада и мързела и е обезпокоително. Пък може и бременна да завърша, то с мъжът прекарваме много време заедно и се оказа, че доста го харесвам.