Привет. Имам голям проблем. Онзи ден (вече не помня кога, май беше понеделник) малкия ме повика. Нещо искаше са се подмаже и ме офертира с масаж. Не го чаках за втора покана и се отпуснах приятно. След това отидох до кухнята и се наведох до шкафа под мивката, а това доведе до сецнат кръст. Предполагам съм се отпуснала твърде много от масажа. Аз по принцип често се сецвам, но с раздвижване, обезболяващи и едни лютиви пластири се оправям бързо. Обаче този път вече дори не мога да се обърна в кревата, не мога да стана, не мога да се движа, но и на едно място като седя пак боли. Не съм пила нищо повече от но шпа, но то не помага. Не смея да се мажа с волтарени или друго, а за пластирите ще питам лекарката. Приемам и други предложения, че не се търпи. Излишно е да казвам, че търся помощ подходяща за бременни, щото тука всички сме в това положение.
Иначе вторник бях на преглед. Чонечето вървеше с 2-3 дни напред. Имам час за скрининг на 13 април , но преди това ще имам още един преглед на 3 април. Спрях зарзио и към 12 - 13 седмица ще спирам и утрогестан.