0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #540 -: Август 12, 2020, 09:08:46 am »
Тери, първите резултати в гугъл ако си търсила са фрапиращи. Добре,че ти е отговорил човека. От мой опит, който не  е пуснал имунологично, той не е намерил нещо. Аз бях убедена, че и аз имах нещо на кариотипа , та го изрових да не говоря наизуст(докарах си сърцетуп в 8ч. Не мислех, че чак така ще ми повлияе) ама намерих го, нямам нищо там, имам на кросматча. Относно терапия, доктора ти е казал нищо, сега ще дишаме, доколкото може спокойно. Не е като да е нямало какво да изплачеш- това е бил повода- не причината. Прегръщам те!

Робин, все още нямаш зацапване, нали? Не остана до теста. Радвам се, че се чувстваш добре. Сигурно вече грам търпение нямаш! Принцес, и ние тръпнем с теб. Почивай си сега!
« Отговор #541 -: Август 12, 2020, 14:19:45 pm »
Не усещам нищо различно :)

*
« Отговор #542 -: Август 12, 2020, 18:12:19 pm »
Принцес, видях, че си писала в другите теми. Не прави най-грешното нещо, което можеш да направиш за себе си. Казвам ти го след 4 трансфера. Не започвай от първия ден да се ослушваш за симптоми, защото съм имала трансфери със симптоми и отрицателен резултат, обратно на това има жени без симптоми и положителен тест. Иначе ето информация по учебник какво би трябвало да се случва:

Трансфер на ден 5

Ден след eмбрионалния трансфер /ЕТ/— Развитие на ембриона

1 — Обвивката на бластоциста започва да се пука.

2 —  Бластоцистът продължава да се освобождава от обвивката си и започва да се закача към маточната стена.

3 — Бластоцистът се закача все по-дълбоко и започва имплантацията.
4 — Имплантацията продължава.

5 — Имплантацията е завършена, клетките, които в последствие ще се превърнат в плацента и фетус вече са започнали да се развиват.

6 — hCG започва да навлиза в кръвта.

7 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

8 — Феталното развивие продължава и hCG продължава да се секретира.

9 — Нивата на hCG са вече достатъчно високи, за да бъде установена бременност.

И все пак, опитай се да се запазиш психически през този период и да живееш нормално, защото дните са много дълги след трансфер.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #543 -: Август 12, 2020, 19:03:59 pm »
Много ти благодаря, изобщо няма да се надявам,каквото ще да става.

*
« Отговор #544 -: Август 12, 2020, 20:15:01 pm »
Ти си се надявай, ама спокойно без да се ослушваш от първия ден.
Имаме покрив над главите си вече.
*
« Отговор #545 -: Август 12, 2020, 20:48:22 pm »
Леле Тери, браво! Пу-пу! Живи и здрави да сте да си живеете там! Кога ви дават срок да влезете?
*
« Отговор #546 -: Август 12, 2020, 23:10:30 pm »
Принцес, пожелавам ти бързо да мине времето до теста и естествено хубав резултат.

Тери, честит покрив, напредвате с къщата бързо.

Нямам зацапване, явно Кринонът е по-добър от Утрогестана, с който си го имах. Хормоните са ми в ред, според доктора не е необичайно 1-2 дни преди цикъла да има зацапване, говорили сме по темата. Утре сутрин ще правя домашен тест най-сетне, имам само един (не съм си вкъщи, в чужбина сме на гости при семейството на приятеля ми), нося си го от БГ и сега прочетох, че отчитал от 17 ден от половия контакт - марка Twip, на мен утре ми е 14 от инсеминацията, но ако има нещо, предполагам ще покаже.
*
« Отговор #547 -: Август 13, 2020, 08:34:47 am »
Робин, каква е тази измислена марка? По принцип уринарните не са много достоверни. На някои им показва дни преди цикъл, на други при седмица закъснение не им отчита коректно. Дано не те подлъже. Стискаме ти палци
« Отговор #548 -: Август 13, 2020, 09:11:27 am »
Тери, супер, много сте напреднали 😁
Робин и Принцес, успех!
*
« Отговор #549 -: Август 13, 2020, 09:45:40 am »
Тери, много сте напреднали. Кога ще влизате?

Робин, пусни си кръвен. Май сама в Англия не можеш сам.
Тези измислените са с над 50 чувствителност. Малък е шансът да отчете.
*
« Отговор #550 -: Август 13, 2020, 10:28:33 am »
Отрицателен беше тестът, ще чакам да ми дойде. Мисля че няма смисъл от кръвен.
*
« Отговор #551 -: Август 13, 2020, 10:45:52 am »
Robin, само не спирай лекарствата, докато не си сигурна в резултата.
Уж до октомври ще сме с акт 16 и оттам започва вее трудното: довършителните работи. Надяваме се другата година да се местим. Предвидили сме две детски стаи. Трябва да се пълнят. Всичко плануваме с идеята: "Ако имаме деца", за да е обезопасено. Та като стане къщата няма как и децата трябва да се появят
*
« Отговор #552 -: Август 13, 2020, 10:57:10 am »
Робин, не се знае, може да не отчита още. Дано да е още рано.

Принцес, спокойно чакане и успех! Ако на 9-ти ден след трансфер може да отчете, горе-долу съвпада и с моето време на отчитане.

Аз все се надявам месеца, в който стане да забременея, да отчете тестът ми още на 7-8 ден след овулация. Ама де тоз късмет. То аз съм и с хориомон сега (а и не знам 5 000 или 10 000 беше).

Тери, много добри новини за вашата къща. Бебето сигурно я чака да стане готова... :)
« Отговор #553 -: Август 13, 2020, 12:25:33 pm »
Робин, ако както казва Павла теста е с 50 чувствителност няма как да отчете. Къде в чужбина си? Вземи си някаква по свястна марка, ако има там First response препоръчвам, не е евтин, но за мен са най-добрите. Не спирай лекарствата без да е сигурно.

Тери, браво много бързо напредвате. Много добре изглежда и със сигурност ще я запълните с деца.

Принцес, успех!

Грейси, успех и на теб!
*
« Отговор #554 -: Август 13, 2020, 17:05:21 pm »
Робин, последната бременност бях с тамън 3 отрицателни пикливи теста. Добре че момичетата ме навиха да не спирам утрогестана и да направя кръвен. При отрицателен пиклив, същият ден кръвният беше 300 и нещо. Така че винаги има смисъл от кръвен.
Къде си?

Леле, колко голяма и бързо напредваща къща си имате Тери. Те децата нея чакат, сигурна съм. Че то и аз не бих я изпуснала, ако ми се отдаде възможност  :D

26.09.2019
*
« Отговор #555 -: Август 13, 2020, 22:47:14 pm »
Робин, при мен доста след закъснението отчитат пикливите. Не си спирай лекарствата. Не може да се разчита на резултат освен ако не е при кръвен.
*
« Отговор #556 -: Август 13, 2020, 23:58:18 pm »
От всички тук само Хелиантус  и аз имаме успех с елитарните май  :)
*
« Отговор #557 -: Август 14, 2020, 10:50:34 am »
Благодаря, момичета, днес повторих теста с друга марка и си е отрицателен. Остава ми още една последна инсеминация и подавам документи по фонда.
*
« Отговор #558 -: Август 14, 2020, 10:54:59 am »
Съжалявам, Робин, не знам защо им е толкова ниска успеваемостта на инсеминациите и то при хора без видими проблеми, та се стига до инвитро. А същевременно има жени по на 40 години от първата успяват. Пуста му съдба. И твоето време ще дойде, само не се отчайвай.

Лейди, какво ти каза Владимиров, кога ще е следващия ЗЕТ?
Ние пускаме изследвания, за да си подготвим документите. Както и да го смятам някъде ноември ще ми е новата стимулация и януари трансфер.
*
« Отговор #559 -: Август 14, 2020, 14:22:11 pm »
Защото, Тери, масово се правят да отбият номера и да се стигне до фонда. Аз за толкова години само 1-2 съм видяла с хубава, контролирана стимулация, хормони и въобще както си трябва.