Робин, много съжалявам, но въпреки това си мисля, че е рано за пиклив, каквато и марка да е. Виждала съм един, който е специално за след процедури и наистина отчита по-рано. Качвам снимка, ако можеш да го намериш.
Тери, първо искам да ви честитя покрива над главите. Къщата е страхотна, пожелавам ви да напълните детските стаи! Много се радвам, че ще задвижили и изследванията вече
При Владимиров още не съм ходила, чакам първо цикъл и след това ще отида за микробиология, преглед и да съставим план. Надявам се до 10-15 дни да дойде цикъла. Има нещо, което много ме притеснява. От два дни всеки след обед ми изтича нещо странно, което никога не съм имала. Не знам, как да го обясня, много гъсто, разтегливо, не е лепкаво, между бяло и много бледо жълто и без мирис. Изтича по едно и също време, около 15ч. Като количество е доста, но е еднократно. През останалото време и бельото ми е чисто и по тоалетната хартия няма нищичко. Все едно съм си слагала глобули, но не слагам нищо вече трети ден. А Бетадина си изтичаше целия, поне така мисля и беше с цвят на йод. Търсих в нета, да не е от пробиотика или антибиотика, тъй като сега пия втори курс, но нищо не пише. Ще видя днес дали ще има нещо и ако продължава ще мина през клиниката по-рано. Мислих и дали не е нещо на хормонална основа, знам ли. Като цяло въобще не прилича на бяло течение.
Принцес, Грейси, стиснати палци за вас