0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #560 -: Август 14, 2020, 14:26:55 pm »
Робин, много съжалявам, но въпреки това си мисля, че е рано за пиклив, каквато и марка да е. Виждала съм един, който е специално за след процедури и наистина отчита по-рано. Качвам снимка, ако можеш да го намериш.
Тери, първо искам да ви честитя покрива над главите. Къщата е страхотна, пожелавам ви да напълните детските стаи! Много се радвам, че ще задвижили и изследванията вече  :D
При Владимиров още не съм ходила, чакам първо цикъл и след това ще отида за микробиология, преглед и да съставим план. Надявам се до 10-15 дни да дойде цикъла. Има нещо, което много ме притеснява. От два дни всеки след обед ми изтича нещо странно, което никога не съм имала. Не знам, как да го обясня, много гъсто, разтегливо, не е лепкаво, между бяло и много бледо жълто и без мирис. Изтича по едно и също време, около 15ч. Като количество е доста, но е еднократно. През останалото време и бельото ми е чисто и по тоалетната хартия няма нищичко. Все едно съм си слагала глобули, но не слагам нищо вече трети ден. А Бетадина си изтичаше целия, поне така мисля и беше с цвят на йод. Търсих в нета, да не е от пробиотика или антибиотика, тъй като сега пия втори курс, но нищо не пише. Ще видя днес дали ще има нещо и ако продължава ще мина през клиниката по-рано. Мислих и дали не е нещо на хормонална основа, знам ли. Като цяло въобще не прилича на бяло течение.
Принцес, Грейси, стиснати палци за вас  :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #561 -: Август 14, 2020, 14:47:25 pm »
Лейди, според мен може да си е на хормонална основа. В момента, в който минах на Естрофем и що  течение се изтече от мен, ама едно нетипично. Веднага попитах докторката и тя се зарадва, че добре съм усвоявала Естрофема. От естрадиола се разтваряла шийката (ако помня правилно какво каза) и така лесно се оттичали течовете :D :D При мен след трансфера имаше нетипични течения като консистенция, които знаех, че са от бременност. Твоята продължи по-дълго, та ще има да се чистиш. А от бетадина няма как да не е ръждиво, макар и да изтича наведнъж, той е силно оцветяващ и все остава.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*
« Отговор #562 -: Август 14, 2020, 15:23:19 pm »
Лейди, аз след първият аборт нямах такива чудеса, но след последният имаше бая. Включително и в цикъла ми беше примесено това.
То не беше ли скоро товето чистене, че цикъл до 10-15 дни. Обичайно е нормално до 50 дни да няма.

Робин, според мен е рано за пиклив тест. И аз ползвах 2 марки последният път. Едната уж беше много чувствителна. Бях 100% сигурна че не съм бременна и хоп изненада. Не казвам, че и при теб е така, но все пак има възможност.

Момичета, според вас с овулация 5-6 август, ако има нещо - кога трябва да започне имплантация?

26.09.2019
*
« Отговор #563 -: Август 14, 2020, 15:51:01 pm »
Днес до края на уикенда. Да нямаш някакви симптоми на имплантация. Аз определено си усетих моята, гъделичкаше ме в матката.
*
« Отговор #564 -: Август 14, 2020, 15:57:56 pm »
Не, просто се чудех дали понеделник не е рано за тест. Доктора каза от 3 до 5 дни преди МЦ, ама не знам дали се е сетил колко кратък ми е цикъла.
Гади ми се, но това със сигурност е от прогестерона, защото винаги съм така от него.

26.09.2019
*
« Отговор #565 -: Август 14, 2020, 16:47:46 pm »
Яничка,при О на 5-6 август,имплантацията би почнала от вчера ,днес.Тъй мисля,и понеделник ще е раничко май за тест.
Робин,имам една бременност извънматочна,4 инсе и документи за фонда,тамън ги подадохме и в деня в който бях одобрена пак се оказах бременна,напълно случайно,не се получи де,с инвитро успяхме.Едната ми приятелка успяла с първо инсе на ЕЦ,позната ще ражда декември от четвърто на ЕЦ,при един лекар сме всички.Шанс!
Лейди,от хормоните ще да е!
Как ми се иска и аз да се върна в тая темичка,която две години ми беше голяма подкрепа,ма мъжа ми се дърпа още.Ще го обработвам.
« Отговор #566 -: Август 14, 2020, 17:38:53 pm »
Момичета, минавам да ви наръся хубаво, мина ми ФМ и в моите очи вече съм официално бременна, не мога да повярвам още, че на мен се случва. Желая го на всяка една от вас скоро! Чудеса стават и при вас ще огрее щастието, вярвайте!
 :pink_dust_1:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
*
« Отговор #567 -: Август 14, 2020, 17:49:30 pm »
Helianthus, прочетоооох. Много мило ми стана как си написала за ръчичките и крачетата на бебчето. Ти ще си мъжка майка според мен.
Мислех си ,че в този форум сме по-луди и от бг-мама-та. Домашни доплери, защо не :D Знаете, че и аз бих си взела.

Слънце, замислете се към края на годината. Ходих да видя племенничките си преди да си заминат, еми друго си е да са две дечица. Преди голямата все търсеше внимание и й бяхме скучни възрастните, сега си има сестричка и си играят двете и се забавляват. И с брат ми като бяхме, не се разбирахме, биехме се, но бяхме двама, бием се 20% от времето, през другото си играем.
« Отговор #568 -: Август 14, 2020, 17:57:57 pm »
Приемам залози за пола вече, до 10-ина дена ще знаем  :D Иначе за лудостта....няма как да не сме луди след всипко, през което минаваме.
*
« Отговор #569 -: Август 14, 2020, 18:10:30 pm »
Хелиантус, поздравления за добрите новини  :bighug: Ако ще правим залози, аз съм за момиче  :lol:
Ами дано е хормонално при мен, днес няма нищо, всичко е чисто. А шийката ми е отворена още от таблетката, която си поставих преди абразиото, та нищо чудно да се изчистват лигавицата. Иначе всичко се случи на 27.07, а докторите ми казаха да чакам цикъл между 20 и 40 дни. За това си мислех, че ще ми дойде по график на 27-28 ден.
Слънчице, чакаме те с отворени обятия  :lol:
*
« Отговор #570 -: Август 14, 2020, 18:20:53 pm »
Лейди, да знаеш че е нормално до 50 дни. Да не почнеш нещо да се шашкаш, ако се забави.

Аз за Хелиантус заложих и в бременната, ама сега и тук - момиче е.

Слънце, кажи му да не се мота много, че мен много ме е яд как се мотахме. Освен това породени се гледат много по-лесно. А не да има по 5-6 години разлика между памперси, трениране за гърне, спане без памперс и т.н. Аз още се чудя на себе си как ми се минава отново през всичко това, като така съм си свикнала вече.
За теста - рано, не рано, пускам го и туй то. Обадих се вече в болницата, че ще ходя.

26.09.2019
*
« Отговор #571 -: Август 14, 2020, 21:14:39 pm »
Благодаря за гостоприемството :D,не искам да е сама Зорничка,ама той пък не знаел дали ще обича друго дете ,както обича нея .Иначе ми е прясно какъв руски танк бях,ама пак ще го мина,ако ни е писано.Искам той да го поиска,а не да стане "жената каза и ние решихме",както казва моя дядо .
Аз съм за момиче,Хелиантус.
Лейди,до 40 дни казват,при моите извън маточни,си идваше на 30дни,а втория път точно на 28,дано е по-скоро,да минава и заминава.
Ами,Яничка,освен да стискаме палци,друго не остава.
*
« Отговор #572 -: Август 14, 2020, 23:07:29 pm »
О, и аз имам домашен доплер от другата луда :D Но не съм го ползвала особено много пъти, може би защото в по-късна седмица стигна до мен. Лейди, и аз имах подобна слуз (теглеща се) при единия от абортите. Май се оказа някаква инфекция, но ти така или иначе си на АБ, нали?
Слънце, както казва Тери, наистина е по-добре да са си компания. На Лори все ми е било трудно да й намирам с кого да си играе и тн. Когато го решите и двамата, дай Боже, ще повторите.
Яничка, аз бих пуснала теста понеделник, то е 12 ден след О.  :drunk:
*
« Отговор #573 -: Август 14, 2020, 23:11:46 pm »
Слънце, ти не го оставяй с тези мисли. Мъжете са слаботокови.  Когато ти си  готова.  Това е женско решение остовно, а не общо кога да имате деца. Общо е дали да имате.
*
« Отговор #574 -: Август 15, 2020, 00:42:31 am »
Моят мъж не иска второ дете, но каза че не можел да си позволи да ме остави тъжна до края на дните ми, защото знаел че винаги ще искам второ дете и ще съжалявам, че нямам. Та било по-лесно да се предаде без бой и сега  :D

26.09.2019
*
« Отговор #575 -: Август 15, 2020, 00:52:58 am »
Позволих си малко отчаяние, както всеки път то идва 1-2 дни след отрицателния тест, но ще се взема в ръце. Хем всеки път тръгвам с идеята, че шансът е много малък и вероятно няма да стане, хем явно се оставям на надеждата, че все пак може и да се получи и после разочарованието е огромно. И на мен ми се струва, че тези инсеминации са безмислени, но няма как да ги прескочим. Също си мисля, че може да имам некачествени яйцеклетки или друг неоткрит проблем, кой знае. Както и да е, стискам зъби и продължавам.

Яничка, успех с теста, дано ни зарадваш.

Слънце, супер, че си готова вече да се върнеш в играта. Някъде съм чувала, че след секцио трябва да мине 1,5 г. преди следваща бременност, в грешка ли съм?

Тери, звучиш много добре, подготвена с план за следващи действия, само така.

Хелиантус, честито!🌞🌞🌞 Ти момче или момиче искаш? Естествено, важното е да е здраво :)
*
« Отговор #576 -: Август 15, 2020, 01:04:47 am »
Аз имам 5 бременности от 6 инсеминации. Шансът е точно толкова, колкото и при инвитро, и при секс вкъщи. Всяко нещо си има приложение и преодолява различни препятствия.
Просто се правят едно към гьотере и за да се мине към фонда.
*
« Отговор #577 -: Август 15, 2020, 01:20:46 am »
Павла, така е, но твоите не са правени в БГ по българските стандарти. Естествено и всеки случай е индивидуален, кой знае какви неоткрити проблеми имам.

Лейди, предполагам, че след цикъл нещата ще се нормализират при теб. Имаш време за още един-два уикенд морета ;)
*
« Отговор #578 -: Август 15, 2020, 10:46:21 am »
Те стандартите са еднакви. Просто за 4 такива инсеминации се плаща колкото за една като хората. Чудесно би било ако фонда поема поне 3. Сигурна към, че тогава поне 30% от двойките няма да стигнат до инвитро въобще.
Успех напред!
« Отговор #579 -: Август 15, 2020, 11:12:42 am »
Робин, нормално е да си тъжна като не се получи. Ще стане, ако не с инсеминациите то с ин витрото.
Иначе аз нямам никакви претенции за пол, ще се радвам еднакво и на двете. Любопитство имам, но най- важното е да е живо и здраво.