0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 28 тема
« Отговор #760 -: Септември 01, 2020, 16:09:26 pm »
Честито, Хрис! Като се отпуши от едно място и тръгва от всякъде! Тази Коледа ще си бременна :)
« Отговор #761 -: Септември 01, 2020, 17:39:59 pm »
Хрис, честито! Да сте много щастливи в новото жилище и да има много детски смях в него! Супер, че пада карантината, стискам палци!

Грейси, как мина? Успех!
*
« Отговор #762 -: Септември 01, 2020, 21:39:05 pm »
Благодаря ви, че се интересувате от мен.
Мина, но какво от това. Минала е овулацията, каза няма фоликули - всичко спукано, но точно колко не можа да ми каже. Дори не знам дали помнеше, че са били 2 фоликула. Не знам какво се е виждало точно. Даже все едно за един говореше. Но няма значение.
Писна ми от всичко. Имам си проблеми и постоянните опити не ме караха да се чувствам добре.
Не искам да замърсявам темата с лошото ми настроение.
Успех на всички. Ще пиша, когато (ако) съм по-добре.
*
« Отговор #763 -: Септември 02, 2020, 09:41:17 am »
Грейси, не се отчайвай. Може фоликулите да се се спукали скоро преди процедурата и всичко да е било точно. Просто явно лекарят ти не е обяснил нещата както трябва. Освен това си имала цели два фоликула, аз винаги бях само с един. Каквото и да е станало с тази инсеминация поне е последна и после ще можеш да кандидатстваш по фонда.
« Отговор #764 -: Септември 02, 2020, 10:57:37 am »
Благодаря за пожеланията момичета!

Gracy, не ни натоварваш за това сме тук ;-) да минаваме по-леко през този (за някои от нас дълг) път.
Robin, е права ( надявам се не са ти отложили инсеминацията ) каквото и да стане този месец сте една крачка по-близо  yahoo_33
*
« Отговор #765 -: Септември 02, 2020, 14:43:14 pm »
Да, имах превид, че мина инсеминацията.
« Последна редакция: Септември 02, 2020, 14:48:32 pm от Gracy »
*
« Отговор #766 -: Септември 02, 2020, 14:52:07 pm »
Грейси, не е лесно. Опитай се да не криеш или поне не се подлага на подобни неща. 20 мин в жегата след процедура? Защо?
Споделяй с нас. Насреща сме!
*
« Отговор #767 -: Септември 04, 2020, 00:57:51 am »
Момичета, страшно нещо се случи тази вечер в нашият къмпинг. Запали се караваната през една от нашата. А те са само дърво и пластмаса и горят като факли. Добре че все още има толкова хора тук, че успяха да овладеят огъня, че пожарникарите дойдоха след повече от 20 минути. По едно време бях сигурна, че останахме без къщичка, толкова силен беше огънят.
А аз за капак съм със силно кървене от 2 дни и спряна терапия. Днес беше по-малко, но от силният стрес ме заболя много корема и дано не тръгне пак.

Добре че всички сме живи и здрави и изгоря само една каравана.

26.09.2019
*
« Отговор #768 -: Септември 04, 2020, 08:55:12 am »
Яничка, ужас това е огромен стрес.На лекар ще ходиш ли?

*
« Отговор #769 -: Септември 04, 2020, 10:27:20 am »
Яничка, ужас е. Дано всичко да е наред!
Пази се. Сега кървене имаш ли?
*
« Отговор #770 -: Септември 04, 2020, 10:29:17 am »
Съжалявам за преживяното, Яничка, влажното е че сте добре. От какво е това кървене, нали беше спряла Утрогестана?
*
« Отговор #771 -: Септември 04, 2020, 11:19:10 am »
В понеделник съм на лекар. Сега няма смисъл да се товаря да пътувам до Валенсия. От снощи е напълно чисто. Само ме боли корема. Но като пия но шпа и минава.
Трябва да започна и Клексана днес. Така каза лекарката. Само 2 дни ми казаха без терапия.

Робин, това не беше от утрогестана. Шурна си като река. За малко беше ма ми изправи косата. И то шурна в момента, в който влязох в болницата да пускам изследвания, та бях близо до лекар. Сакчето си беше на мястото, порастнало. Нямаше в матката никаква причина за кървенето. Лекарката ме прати веднага вкъщи и дори не ми даде да ходя до лабораторията за изследванията. И само лежане.

26.09.2019
*
« Отговор #772 -: Септември 04, 2020, 11:35:32 am »
Яничка, и аз това щях да те посъветвам - повече почивка, лежане и да не се напрягаш. Коя седмица си? Пожелавам ти да няма повече кървене и всичко да е наред!
Аз имам резултати от пуснатите изследвания. При мъжа ми няма ДНК фрагментация - има някакви проценти, но те са много под границата. Всичко изглежда много добре.
При мен от пуснати НК клетки+АФА+АНА има отклонения малко само в НК клетките. Имунолозите ми изписват Агапурин СР 400 мг. И след месец да пусна контролно изследване. И са казали - никакво вливане на Интралипид.
« Отговор #773 -: Септември 04, 2020, 12:10:02 pm »
Яничка, ужас е това , което се е случило. Важното е , че всички са живи и здрави. Много странно това твоето кървене. Почивай и се надявам скоро всичко да се нормализира.
*
« Отговор #774 -: Септември 06, 2020, 10:49:21 am »
Яничка, ужасно преживяване  :( Дано спрат кървенето и болките. Трудно е да лежиш постоянно, но се опитай.  :crossfingers: Жалко и за пострадалите хора...
*
« Отговор #775 -: Септември 08, 2020, 08:16:21 am »
Лейди, ти как си?Кога ще стартирате?

*
« Отговор #776 -: Септември 08, 2020, 13:45:23 pm »
Момичета, аз вчера бях на преглед. Нещата засега са 50 на 50. След като направих малко тестове с терапията, засега съм решила да съм на Клексан 0.6 и без аспирин. Доктора ми каза, че те само могат да ми дадат препоръки, но не и да ме задължат да правя терапия, с която не се чувствам сигурна. Клексан 0.8 започна още от вторият ден да ми прави огромни сини хематоми и то не само там където го слагах него, ама и на старите убождания, които бяха само точици. Обаче след вчерашният преглед силно се съмнявам в терапията, която си измислих. И съм в чуденка от вчера дали да не започна 0.8

Видя се ембрион, който си отговаря на седмицата. Но сърдечната му дейност е изключително слаба. Аз казах на доктора да не си играе да ме залъгва, ами директно да ми каже какво е положението. Той каза, че не му харесва това, което вижда. Но в момента нито може да каже, че бременността ще продължи, нито че няма. Има и хематом в матката. Каза да ида на преглед след седмица.

Аз четох много и почти нищо съществено не можах да открия за брадикардия (май така се пишеше, ама не ми се става сега да търся листа) в начална бременност. Намерих инфирмация, че това може да е свързано с хромозомно увреждане на плода, като най-често се среща една ит трите тризомии заради които се прави БХС.

В момента единственият въпрос, който ме мъчи е дали ако вдигна Клексана на 0.8 ще помогна на сърдечният ритъм. И ако вдигането активира отново хематома, дали няма да приключи всичко заради това.
Макар, че аз в интерес на истината вчера се бях подготвила да ми дадат отново от любимите хапчета. Сега ще има още една седмица треперене до следващата крачка. Мразя ги вече тия прегледи с ехограф.

Някой нещо да се похвали? Много сте тихи.

26.09.2019
*
« Отговор #777 -: Септември 08, 2020, 14:22:07 pm »
Яна, май наистина трябва да я караш без Аспирин, той само да докара до някой кръвоизлив. Аз бих слушала лекарите, поне да не се обвиянвам, че аз нещо съм навредила.
Аз съм тиха, защото то един месец е при мен... От деня на овулация започнах със зацапване и ме кара до днес - деня за цикъл. Едни кафеви/черни парцали излизаха от мен. Рядко прясна кръв. Даже се чудех ще има ли цикъл изобщо, но днес на датата си дойде с пълна сила. Това реално ми беше първия цикъл след биохимичната и може би се чистих. Но хормоните ми хвърчаха. Едни гърди бях наляла, нощем се будех от болка, зърната ми бяха станали половин гърда, температура поддържах, обоняние като на хрътка. Абе все едно бях бременна. Даже два уринанрни теста правих, то беше много съмнително всичко.
Записах си час утре за др Даскалов да се следя този месец, че това кървене и АМХ над 5 хич не са за инвитро процедура. А след 2 седмици май ще ми пратят заповедта. Много съм раздвоена дали да правя процедура. Хем нямам търпение, хем ме е страх, че от бързане нещо ще се прецака с тези ми хормони.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
« Отговор #778 -: Септември 08, 2020, 22:07:52 pm »
Яничка, колко му е сърдечната дейност? В коя седмица си?  От сърце ти желая скоро да се нормализират нещата. Прегръдки!

Тери, дано си влязат в норма хормоните и скоро да можете да започнете опит.

Ръся ви и ви желая скоро да идвате в другата тема всички!  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust::babydust: :babydust:
*
« Отговор #779 -: Септември 08, 2020, 23:08:22 pm »
На прегледа бях 6+0. Не каза точно колко е, но тази брадикардия доколкото четох означава пулс около 50 удара.  Аз го виждах сърцето как тупка, но като пусна линията и тя беше почти права, със съвсем малко движение нагоре-надолу. Иначе се чуваше как бие.

26.09.2019