Хрис, айде дано да закъснее, че да може да си оправите нещата с къщата и по-спокойно да пътуваш. Въпреки, че ти там в началото си само за един ден. И аз само обзавеждания гледам и си мечтая. А относно КПП-тата, според едно момче уж с "вътрешна информация" били купули още лятото кабинки за КППтата
Лейди, аз като "забременях" много започнах да се потя отзад на главата. Четох, и аз че такова потене се свързва с повишаване на ТСХ. Оттогава все още се потя така, но намалява вече. Така че ми се струва, че може и да не е толкова проблем с ТСХ, Не бих си вдигнала дозата без да съм го изследвала. Иначе няма как да не кажеш на Владмиров, че си била при Русев, защото Русев все ще ти изпише някакви лекарства. Все ще намери за какво да се хване. По-скор се изследвай и си покажи на др Владимиров, няма за кога да започваш лечения при Русев няма и 1 месец преди трансфер
Аз бях вчера при др Даскалов. Основно заради високото АМХ, то парцалите е ясно, че няма как да се обяснят. При предишните ми кървенета всичко изследвахме. Мое лично мнение, че при мен проблема с кървенето е от нисък Естроген във втора фаза на цикъл. По време на трансфери ме поддържат с Прогестерон и Естроген и не кървя. А в месеците с кървене сме изследвали всички хормони, освен ФСХ, ЛХ, Естроген във втора фаза. Затаво за мен логично е да е Естроген. Ще проверя този месец.
Иначе докторът ме прегледа, всичко е наред, нямам кисти. Имам си нормалното количество антрални фоликули за мен - много (чукам на дърво), "диагнозата" ми е "млада си". Та каквво по-хубаво при планове за бебе. Но разбира се докторът ме посъветва да не взимам дори добавки без знанието на лекарката си, просто защото "една жена в Зачатие каза", та дори и да са 5 жени в Зачатие.