Добро утро!
Да се запиша в темата като първото положително ЧХГ на което никой няма да се радва
Резултатът е 14.60 (положителен над 5).
Имам два варианта за действие.
1. Чакам да ми свърши цикълът (да се надявам, че ще е само 5 дни). На 7-ми имам час при докторът, който видя парчето. Отивам в болницата за часът и пускам преди това ново ЧХГ. Правим уговорка за час за хистеро и се надявам да е скоро.
На 8-ми имам час за моят си доктор. Дотогава ще е излязло второто ЧХГ и вече ще знам дали цикълът е изчистил туй чудо или не. Все пак е 16 мм, не знам дали може да се изчисти само. Ако се е калцирало като предният път...
Та ще имам две мнения и ще мога да избера кой от двамата да прави хистерото според зависи кой какво ми каже. А ако второто ЧХГ е минус, ще мога да канселирам когато ида при моят доктор.
2. Отивам още сега на спешен кабинет и ще искам да ме прегледа моят лекар, защото днес е на работа.
Някой знае ли колко време след хистероскопия можем да започнем опити? (това ако не се наложи абразио)
И дали има някаква опция да вземат материал от матката за микробиология, за да видят за бактерии? Защото тия дето правиха вакуума, изпуснаха тръбите на пода и добре, че влезе обучаващата лекарка и им казаха, че трябва да ги сменят, иначе щяха да ми направят процедурата с тези от пода. Обаче не помня дали си смениха ръкавиците и подложката на масата.
Та някой да е чувал за такава опция?
А упойка слагала ли се?
Благодаря предварително за отговорите!
Тери, пътеки, крос тренажори и всичко от тоя тип за вкъщи става на чудни закачалки. Ти си на село, ходи навън. Ако трябва и кръгчета на една улица само да правиш. Аз правя по 10-15 км. всеки ден само около нас, а ний сме в средата на полето.
Допълнение: А сутринта ходихме и изгрева да гледаме, че уж да събера всичката положителна енергия която е възможно.