Честито, Робин! Според мен е добре. Леко бременеене.
И аз имах режещи болки ниско долу от 4-5 ден след инсеминацията през някой друг ден до началото на цикъла - такива бяха болките след трансфера на следващия ден. Иначе, като ще ми идва, са малко по-нагоре болките, не така ниско по средата. Вземах но-шпа 3*1 последните дни. Тестът ми се стори леко положителен, но може и да е била изпарителна линия. Сега съжалявам, че не направих кръвен тест да видя дали е имало нещо все пак.
Сега съм вече 6-ти ден на новия цикъл, имам даже белтъкообразна слуз. А като бях на стимулация, нямах такава слуз толкова рано. В сряда съм на цветна снимка. Поисках за всеки случай, защото все пак нормалните опити ще си ги продължим.
Миналата седмица изпратих документите, които ние попълваме за Фонда, на клиниката. А дали от клиниката вече са изпратили всичко към Фонда, не знам. За първи път ми е. Долколкото разбрах, се получава някакъв номер? Тери, само веднъж в месеца ли обявяват одобрените - към 23-то число? Успех на теб - да получите заповед този месец!
Надявам се ноември месец да може да започнем, но то зависи и от доктора. Но пък най-вече се надявам да стане естествено. Честно не знам как психически влияя на процеса. Според мен не е само нещо психическо. Има си и някакъв определен проблем. Според мен това са НК клетките. При всеки тяхната активност се проявява по различен начин. Някой може да е успял със завишени клетки, ама друг - не. Ще видим, като ги вкарам в граници, какво ще стане.