Принцес, ако ти се правят тестове толкова рано, поне си вземи SureCheck.
Робин, мъча се тук, ама какво да правя - тъй ще е. Имам час при моят доктор на рожденният ми ден, в началото на другит месец.
Днес бях на нефролог, ама някакъв специален, защото определено разбирше много повече от предната ми нефроложка в държавната болница. Кръвното ми пак беше в небесата, но този път не ми дадоха хапчета и то несъвместими с опити за бебе. Обясних му, че след предният аборт също съм имала остатъци и тогава съм започнала да вдигам кръвно и като са ме изчистили са се нормализизрали нещата. И ето сега пак. Той каза, че е напълно възможно. Обясни ми схемата как точно се случва, но не я запомних, че други работи ми бяха по-важни.
И сега по-сериозняит ми проблем е, че не мога да продължа да пия FH Pro, защото фолата ми е в космоса. Витамин Д също е висок, а в същото време Б12 е наникъде - пак нисък. И сега се чудя какво да правя - всички ли съставки да търся да пия отделно, или само основните витамини, Q10 и Inositol? То има и два вида от последното в Про-то. Направо се чувствам като ограбена заради това, че не мога да го пия. Ще ме довършат вече.
Щели да ми пускат някакви генетични изследвания за бъбреците. Аз им казах, че щом им е скучно - нека се занимават.
Лейди, как си?