Здравейте дами, ето ме Грейси
Не пиша, защото всичко уж е нормално, бутам си ден след ден и още работя. Като гледам ще си работя до раждането и след него, защото няма кой да дойде на мое място. Работим заедно с мъжът ми и то от вкъщи, ако трябва да наема човек и той да влиза в дома ни, няма да съм много съгласна
Иначе всичко върви добре, АГ включи желязо, защото сама си открих анемия
Ама не може да съм давала кръв и урина само в 3ти месец и до сега нищо. Та сама ходя и си се изследвам и просто я уведомявам, какво ще пускам, за да й пращам резултатите и да ги разчита тя. Минах на диета след кръвната захар(5.13) и последната стойност беше 4.3 и тя категорично отказа да правя обременяване. Ограничавам се, колкото мога, е има тук-там някое изкушение.
На последния преглед в 23 седм. бебка беше 600 гр. 🥰 Коментирахме нормално раждане, ако всичко върви наред и бебето се обърне, но непосредствено след разговора се видя на УЗИ, че задната долна част на плацентата била залепена на 2 см от шийката. Разбрахме се да следим и ако не се качи, щяла съм да бъда секцио. Имам чувството, че всеки доктор натиска за секцио, но аз пък си държа на естествено и й го натъртих няколко пъти. Следващата сряда съм на преглед в 26+3 и ще видим дали, как и какво.
Благодаря за вниманието ❤