Лято, на мен ми подариха такива памперси, според тях Дара няма бактерия, изобщо не стават. Относно почистването на гениталиите, аз съм маниак, чистя я супер старателно с мокри кърпи Water wipes, като бебе и с памучни тампони с преварена вода, винаги с измити ръце, ако видя кремче, попаднало някак там старателно почиствам, сменям кърпичка след кърпичка, за да не се случи използвана част да я зацапа, не пестя пари от това, за да е чиста. Питах нефролога, дали не прекалявам с това почистване, че много старателно я почиствам там, тя каза, всичко се маха, не трябва да има слуз, крем или друго, за да не се развият бактерии, каза с кърпичка внимателно. Иначе пробвала съм с измиване на течаща вода, не се почиства така добре, все остава нещо, защото не бъркам там, докато е във ваната или под душа, то не ми е удобно, не знам как го правят мами на мивката това, тя е и тежка. Дара от 8 месец ака на гърне, има случаи не повече от 5 досега, да съм я изпуснала, да ака в памперса, като единият път готвих и видях, че се надува, реших, че пръцка, понеже вече беше акала, но като я взех да яде, миришеше на аки и така я изпуснах тогава. Дали от този или друг случай е станало зацапване, обвинявам се всеки ден, но за почистване дори съм прекалено вманиачена. С какво оправи бактерията при Криси. Педиатърката изписа втори антибиотик, но няма да давам, ще пусна нова проба в друга лаборатория.
Тери, носи на ръце изправен Мати и ще е по-добре.