И така аз съм Ани (Анна), на 28 години, а с годеникът ми сме връстници, даже съм по-голяма от него с цели 33 дни! Артистичният ми псевдоним е Ша Ноар, в превод от френски - Черна котка. Аз съм зодия рак, той лъв, и въпреки, че се догонваме като зодии, все пак се разбираме добре. По професия съм преподавател по изобразително изкуство, завърших СУ през 2008
Направих през 2011-та самостоятелна изложба и така поставих началото на кариерата на художник-живописец. Рисувам с маслени бои.
Случайно попаднах на сайта Зачатие, тъй като търсех в Гугъл, онлайн овулационен календар и така си направих и регистрация в сайта, е да от 4 февруари 2011 съм с рег. във форума. Но отначало не ми се пишеше много, много, и попаднах на много интересни истории в дневниците на потребителките. После, като ми откриха СПКЯ, се шашнах и вкарах каруцата пред коня... взех тогава да пиша. Реално погледнато имам доста да Ви разказвам за мен, но за сега не ща да ставам нахална
Надявам се скоро с годеника да стигнем до заключението, че трябва да си направим бебче, надявам се скоро да му узрее главата за тази идея. Чакат ме дъъъълги разговори с него по въпроса. И така това е от мен за сега
А пък имам и още да Ви показвам - ето това е моята "визитка":
https://www.facebook.com/pages/Chatte-Noire/301757291452