0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

боли ме....
« -: Август 21, 2006, 14:31:36 pm »
душата....Още една... десета за последната година откакто аз опитвам...Незнам колко ще издържа,но ми се струва че ще се побъркам!!!!!!! Пиша със сълзи на очи и се питам ЗАЩО....
[
Re: боли ме....
« Отговор #1 -: Август 21, 2006, 15:00:27 pm »
Мила Кати, всяка една от нас - проблемните - има такива периоди.  :balk_145:
 Не се отчайвай, тук ще намериш разбиране на твоите проблеми, съвети и много приятели! Успех в начинанията и скоро да прегърнеш едно сладко бебче!!!  :bighug: ylinfant
И на нашата улица ще изгрее слънце!!!

« Отговор #2 -: Август 21, 2006, 16:06:48 pm »
МИЛО МОМИЧЕ,
ДУШАТА БОЛИ И ТО МНОГО,
АЗ ТЕ РАЗБИРАМ ЗАЩОТО 14 ГОДИНИ ПРЕМИНАХА В ОБИЧ ,НАДЕЖДИ И СЪЛЗИ-ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ ВЕЧЕ И ОТНОШЕНИЯТА НИ СЕ ПРОМЕНЯТ-
БЪДИ БОРБЕНА ,ТЪРСИ ПРИЧИНАТА И НЯКОЙ ДЕН ЩЕ СЕ СЪБУДИШ ЩАСТЛИВА
*
« Отговор #3 -: Август 21, 2006, 16:08:46 pm »
Толкова ми е познато това чуство - аз вече не мога да плача, нямам сълзи, неостанаха. Остана само надеждата.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #4 -: Август 21, 2006, 21:13:02 pm »
душата....Още една... десета за последната година откакто аз опитвам...Незнам колко ще издържа,но ми се струва че ще се побъркам!!!!!!! Пиша със сълзи на очи и се питам ЗАЩО....
Кати миличка, много е трудно много е болезнено всичко това!
Но няма начин,трябва да приемем положението и да се борим!!!!!
Кати мила ще успееш,ще сбъднеш мечтата си!Понякога нещата нестават когато ние искаме а когато им дойде времето!!!! :bighug:
« Отговор #5 -: Август 22, 2006, 11:29:41 am »
КУРАЖ моми4ета! Аз 4ерпя сили от форума- надеждата се връща със светлинна скорост, кагато про4ета "и аз съм бременна"! Ето последната бе Василена, след дългогодишно 4акане, в душата ми става винаги светло и хубаво! :bighug:
*
« Отговор #6 -: Август 24, 2006, 13:05:10 pm »
Аз не можах да разбера какво "още една"? Менструация ли?

Разбираме те всички тук. Няма място за сълзи и вайкане. Трябват ти надежда, опити и търсене на причини с помоща на лекар.

А иначе (може да ти прозвучи малко налудничаво, но на мен ми помага), на мен като ми дойде си викам: "Е, добре е, че имам поне редовна менструация. Щото можеше и да нямам и да е още по-зле положението."
Alexandra
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Август 24, 2006, 19:41:03 pm »
Мило Кати :balk_21:,недей така!Чак и аз се разплаках! :hug2:Знам,че много ти е тежко,то всички сме така,ама дръж се! Тука  сме да си помагаме,рано или късно ще си имаме бебчета! ylinfantПолачи си,пък вдигни глава и почвай наново! stork-girlНикога не спирай да вярваш :stroller:и действай! :crossfingers:Късмет! :goodluck:
*
« Отговор #8 -: Август 24, 2006, 19:56:05 pm »
Кати,не се отчаивай а горе главата,всички тук сме с проблеми и си помагаме!!!!!Тук във форума се зареждам с много емоции и ще подкрепя Viarvam,че днес се радваме на тия който са успели след толкова години, а утре те ще се радват на нас :)
Незабравяй,че надеждата умира последна!!!! :)

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда