0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Amanda

Podhodiashta poza za zabremeniavane..dosta e vajno!!!
« Отговор #20 -: Март 06, 2005, 01:49:54 am »
O,това за аспирина и аз съм го чувала,много приятелки в училище си поставяха аспирин вагинално,защото убивал сперматозоидите.А пък друга 1на пиеше хинин,за да пометне.Така,че -добре,че го има този сайт,много жени са страшно наивни и непросветени...........Аз,какви неща съм чувала-1на позната ходеше на сауна и после вдигаше гири,докато не се отърва от бебето.........
Нямам думи,живота е несправедлив,за пореден път се убеждавам,и вече се опитвам да свикна с мисълта,че никога няма да мога да имам собствено дете
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #21 -: Март 06, 2005, 10:04:40 am »
Аманда недей с този песимизъм. Вярно е че, животът е несправедлив, но пък също така е вярно, че хубавите неща се случват  бавно и трудно.
Пожелавам ти едно ревящо хубаво нещо! :D
« Отговор #22 -: Март 06, 2005, 22:21:37 pm »
Това с позите си е според мен чиста проба-заблуда,добре де,ами аз ,ако имам запушени тръби,ако ще и на челна стойка да застана-няма да има резултат.Жената,която е писала,чисто и просто не е имала проблеми и затова е станало.Според мен няма никакво значение в каква поза си,също така и това за въздържанието-ако материала е качествен няма никакво значение.Айде успех :goodluck: с позите :sperm:  :babbycarrage:
« Отговор #23 -: Март 07, 2005, 09:49:34 am »
Тази тема ми дойде доста ободряващо в понеделник сутрин  :D :wink:

Малко ме е срам, но ще си призная, че съм изпробвала този метод - мисионерска с високо вдигнати крака не само по време на секса, но и половин час след това и то не един месец. Като ми видите лентичката  ще разберете дали е имало ефект. :pipy_longstocking:
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #24 -: Март 07, 2005, 11:02:50 am »
леле колко съм изпуснала пак, въпреки редакцията постинга е култов :lol:  :wink:
Искрено ме развесели и мен, хубаво че има такива хора дето да ни дават съвети, че иначе ей тъй на ще си чакаме с години да забременеем :oops:
*

unknown

Извинете невежството мо относно позите,
« Отговор #25 -: Април 07, 2005, 23:03:41 pm »
но сериозно те имат ли отношения? От година и 3 мес. правим опити, вече хукнах по лекари и ми откриха някои проблем, но всячески се старая правенето на секс да не е затормозяващо за съпруга ми. Позите ни са доста разнообразни, трябва ли сега да се придържаме към някоя? :?:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #26 -: Април 08, 2005, 08:37:52 am »
Ако позата беше определяща за забременяването този форум нямаше да го има. Не приемай на сериозно позите. Обичайте се и се опирай на лекарите за медицинска помощ.
Е, ако трябва да съм честна и аз си вдигам краката след секс  :wink: , но сериозно ... не вярвам. Успех.
« Отговор #27 -: Април 10, 2005, 17:06:46 pm »
Мдааа при някой е толкова лесно...
Каквато и поза да пробвам докато не си оправя проблемите само ще си сънувам бебето , пък и тогава няма гаранция , какво да се прави - Божа работа, а съветите на някои от вас наистина си ги бива , а за глупостите не се ядосвайте и засягайте толкова си разбира момичето.Забелязала съм , че някои жени са много самодоволни когато около тях има жени без деца , пък те имат свои , смятат бездетните за непълноценни , макар , че важно е да отгледаш и възпиташ дете не само да го родиш. В ромските махали има много жени с по 8 - 9 деца и какво от това , като са оставени на произвола или заработват от просене :(
Може да загубиш битката , но важното е да спечелиш войната.
*

Mariana

Otgovor
« Отговор #28 -: Април 11, 2005, 19:46:03 pm »
Vijdam che vsichki priemate moite trzania s nasmeshka....no tova si e vash problem...az 6 meseca imah problemi no nakraia stana kakvo da se pravi...pojelavam go na vseki...taka che ne se zaiajdajte molia...
*

Лейди

« Отговор #29 -: Април 11, 2005, 20:04:25 pm »
Мариана, що не ходиш във форумите с готварски рецепти, а горещо ти препоръчвам тези за гледане и възпитание на деца.
Тук никой не се заяжда с тебе, ти си смешна просто с твоите съвети. Преди да пишеш пак, прочети малко от темите в сайта и тогава ръси майтапи.
« Отговор #30 -: Април 12, 2005, 10:38:01 am »
Без да се заяждам Марина искам да те светна че мисионерската поза е първава с която всеки започва и смешното в твоя случай е това че ти я откриваш чак след 6 месеца опити. Да не би случайно да я бъркаш с някоя друга.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Anonymous

« Отговор #31 -: Април 12, 2005, 12:28:06 pm »
Марияна, никoй не ти се подиграва. Просто 6 месеца не са период при който може да се говори че си имала проблеми със забременяването. Да дойдеш тука и да обясняваш на момичета които с години не могат да забременеят, как просто трябва да легнат в мисионерска поза и ще забременеят, и колко проблемно е забременяването ти защото си чакала цели 6 месеца, ето това на мен ми звучи цинично.  Не мислиш ли че ако хората които опитват 2, 3, 4, и повече години, са пробвали всички възможни пози. С голяма вероятност са си направили дори и всички възможни изследвания, а много от момичетата са опитали и всички възможни начини за лечение, включително и инвитро. Помисли първо къде пишеш и кой чете тоя форум, защото иначе твоите постинги са обидни и подигравателни.
*

Една

« Отговор #32 -: Април 12, 2005, 14:20:07 pm »
Това за въздържането е вярно. По принцип се препоръчва 2-3 дни въздържание на мъжа, за по-качествена сперма.  При мен лично така се получи. Когато правехме секс 2-3 пъти всеки ден - и нищо. А после по 1 на 2-3 дни и стана. После от лекаря разбрах, че така е и трябвало. При нас специално позата, при която стана беше "лъжички", ако се сещате.... :oops:
*

blaga

за позата
« Отговор #33 -: Април 19, 2005, 15:49:40 pm »
Здравейте!

Омъжена съм от 5 години, преди три спряхме да се пазим. Но още не съм забременяла. Не съм правила аборти. Но преди години лекарят ми ми каза, че имам по-малка и обратно обърната маткка. Каза ми, че ако искам да забременея е добре когато правим секс с мъжа ми той да е зад мен и да лрежа по-дълго по корем.

Сега след като чета всички тези постинги питам - възможно ли е това, което ми е казал да не е в4ерно?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
За Блага
« Отговор #34 -: Април 19, 2005, 17:09:40 pm »
ако матката ти е обърната назад, то тогава наистина се препоръчват позите, при които мъжът е зад жената.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Starlet

Re: За Блага
« Отговор #35 -: Април 19, 2005, 19:37:29 pm »
Съгласна съм с Jam. Когато за пръв път отидох на гинеколог като ученичка бях с майка ми първото нещо което ми каза гинеколога беше че имам посукана или още обърната матка и позата при която евентуално ще трябва да забременявам е колянно-лакътна. След това при когото и да съм ходила са ми казвали абсолютно същото. Между другото това незначи че няма да забременееш и при мисионерска но шанса при другата е по-голям.
*

blaga

« Отговор #36 -: Април 20, 2005, 12:10:36 pm »
Мерси!
*
Re: Podhodiashta poza za zabremeniavane..dosta e vajno!!!
« Отговор #37 -: Април 22, 2005, 18:11:28 pm »
:roll: [/img]
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

Мариана

-:)))
« Отговор #38 -: Юни 30, 2005, 16:34:41 pm »
Момичета,момичета...мислите че не съм просветена но при мен се получи така че не се смейте а правете качествен секс!!!!
*
« Отговор #39 -: Юни 30, 2005, 17:05:33 pm »
Честито Мариана  :D  
Правим правим ние от най-качествения :wink: