Да, jazzybaby, след първата операция бях 6 месеца на золадекс, до Януари 2005, а Юни 2005 - направихме лапароскопия - пак имаше ендометриоза, септември 2005 - забременях, и след това вече нищо не съм правила, опити и опити, това е, допреди да се появат болки ниско в дясно, което е от няколко месеца и ме тревожи много, и овулация нямам - казах ви, че фоликулите не растат, което ми говори, да не дава господ, за ендометриоза. Затова незнам на къде да тръгна. Ако има ендометриоза - няма овулация и .....Аз вярвам, че Жужка е права - това заболяване е по - скоро състояние на организма и духа. Започнах и аз от месец с хомеопатия - надявам се по - скоро, че това ще ми помогне да се почуствам по - добре психически и физически, а от там да се отрази и на организма.
Здрав дух - здраво тяло - в това вярвам. Но е трудно, когато човек е преминал през много....Не искам още инвитро - защото се надявам, че веднъж като е станало - ще стане пак, но успешно, и затова го оставям за по - късен етап. Дано господ е нас и ни подкрепя.
А вие какво смята да правите, накъде....????? Обръщам се към всички, които са писали в тази тема...