0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ендометриоза, Хипотериоза
« -: Август 31, 2006, 10:32:04 am »
Здравейте и от мен,
От скоро съм във форума и честно казано се чувствам по-добре откакто ви открих. Ще споделя моят проблем за съвет. По време на първата ми бременност преди 7 години ми откриха хипотериоза и започнаха веднага лечение, слава богу родих здраво детенце, от тогава съм на поддържаща доза L-Thiroxin 150mg. Общо взето лекарите се чудеха как изобщо съм могла да забременея!!!??? Две години след това ми откриха Ендометриоза (доказана с лапароскопия и лекувана след това 3 м. с Диферелин. Спасени са ми яйчниците и по думите на доктора не би трябвало да имам проблем да забременея отново. От скоро правим опити за бебче, но без резултат и понеже вече имам едно на ум и очаквам какво ли не, според вас колко време трябва да мине за да се обърна към специализирана помощ. И изобщо от къде се почва...
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Ендометриоза, Хипотериоза
« Отговор #1 -: Август 31, 2006, 11:20:41 am »
Колко от скоро?
« Отговор #2 -: Август 31, 2006, 11:22:44 am »
Aми хубаво е да посетиш специалист още сега, да направиш консултация.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #3 -: Август 31, 2006, 12:24:16 pm »
От около три-четири месеца правим опити и то доста хаотични (не съм си мерила БТ, нито съм ползвала тестове за ову) ориентирам се само по календара. За последно бях на специалист през март и тогава ми казаха че видимо нямам проблеми. Тъй че може би първо трябва да проследя няколко цикъла да видя има ли ову и тогава да се юрна по доктори... Не знам !!! В последните 4 години толкова много проблеми имах на главата, че направо не смея да си помисля за нещо хубаво... А  времето напредва вече съм над 30 и с моите прекрасни диагнози няма време за губене!!!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #4 -: Август 31, 2006, 14:33:26 pm »
От около три-четири месеца правим опити и то доста хаотични

Забрави за доктори и наблегни на секса.
« Отговор #5 -: Август 31, 2006, 14:52:52 pm »
Lali, благодаря ти! Явно доста съм се психирала. Ще те послушам  - пък дай боже чудото да стане... и без друго вече само думата "доктор" ме изкарва от равновесие...
« Отговор #6 -: Август 31, 2006, 14:55:05 pm »
За последно бях на специалист през март и тогава ми казаха че видимо нямам проблеми.
Искам и аз така като отида да ми кажат, че видимо нямам проблеми...без да се налага да ми правят изследвания ;)  :lol:Това в кръга на майтапа. Иначе определено подкрепям Лали - наблегни на секса и остави лекарите за момента - особено този "специалист" ;)
Успех, j_j_ana !
« Отговор #7 -: Август 31, 2006, 16:35:19 pm »
Благодаря и на теб  Black Rose!!!
Те докторите на "око" чудеса вършат...!!! Аз за това питам вас патили и препатили.... Може би Ледена Луна също е права. Ще изчакам още няколко месеца, като стриктно спазвам съветите за секса и после ще отида на една по-сериозна консултация, но къде при кой... не знам. Така и не попаднах на свестен доктор. Такъв ужас брах по време на първата ми бременност, че просто стомаха ми се свива. А докторите тогава така и не ми обясняваха нищо, само кършеха рамене и се чудеха как съм забременяла!!! а интернета не беше толкова разпространен и компютър още нямахме и просто ми идеше да се гръмна...

Благодаря на всички ви!!!
« Отговор #8 -: Септември 01, 2006, 19:35:19 pm »
Аз имах предвид само преглед и микробиология, неща които жената трябва да излседва преди да забременее. Ииии фолиева
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]