0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Re: гадене и често повръщане
« Отговор #20 -: Септември 01, 2006, 10:09:36 am »
На мен ми бяха изписани хомеопатични капки Vomitusheel - около 8 лв. Облекчават гаденето в голяма степен и нямат странични ефекти.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #21 -: Септември 01, 2006, 11:08:33 am »
Томина, пий много течности най-малко по 2.5 л. Аз знам, че повръщането въобще не е за подценяване. Има жени, които нищо не могат да приемат без да повръщат дори  и вода. Ти каза, че при теб е по 2-3 пъти на ден, но май това е в реда на нещата. А, и както са ти казали наблегни на тестото :D Дано да ти мине бързо
« Отговор #22 -: Септември 01, 2006, 12:06:44 pm »
Ей момичета най-после го намерих тоя корен,сега кисне и след малко ще го пия.Тази сутрин нямам пориви за повръщане. От всички храни и напитки само водата я понасям, пия по 1,5-2л.
Ще пиша за ефекта.
*
« Отговор #23 -: Септември 03, 2006, 00:37:04 am »
вземи си Вомитус хил, хомеопатични ,безвредни. имат много добър ефект
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #24 -: Октомври 10, 2006, 08:33:50 am »
И аз повръщам непрекъснато. Досега пробвах какво ли не. Включително ми изписаха и Деган и капките Вомито схил или нещо такова. За съжаление обаче ефект няма. Трябва да имаш предвид, че Дегана е доста силен и не е правен специално за бременни, затова трябва да се взима в намалени количества. Така че май решението е да се търпи, при някои повръщането може да продължи доста дълго. Аз например съм в 15 г.с. и още повръщам като през 5 г.с.
*
« Отговор #25 -: Октомври 10, 2006, 11:01:00 am »
Здравейте, аз повръщах малко, но постоянно и изключително силно ми се гадеше. Като излизах навън винаги си носех непрозрачно пликче - познайте за какво  :balk_159:
До 12 г.с. бях така после изведнъж спря. Сега просто не мога да се спра  :hungry:
Като бях в болницата една жена беше дошла за задържане и към цял месец я държаха. Започна там да повръща по 2-3 пъти всеки ден. Пуснаха изследване на урина и имало ацетон 2+. Назначиха и няколко дни системи и се оправи. 
« Отговор #26 -: Октомври 12, 2006, 08:32:07 am »
И аз повръщам непрекъснато. Досега пробвах какво ли не. Включително ми изписаха и Деган и капките Вомито схил или нещо такова. За съжаление обаче ефект няма. Трябва да имаш предвид, че Дегана е доста силен и не е правен специално за бременни, затова трябва да се взима в намалени количества. Така че май решението е да се търпи, при някои повръщането може да продължи доста дълго. Аз например съм в 15 г.с. и още повръщам като през 5 г.с.
и аз съм вече в 15г.с. и не спирам с гаденето и повръщането.Дегана и церукала ги спрях,защото нямат никакъв ефект. Притеснява ме,че не мога да се храня и вече съм с 7кг минус