Елена,защо си мислиш ,че не познавам д-р Савова и аз съм била нейна пациентка и се радвам ,че не за дълго.Вярно е че всяка клиника и всеки лекар си има свойте доволни и недоволни пациенти.На мен ми изписа да пия кортикостероиди за 4-5 месеца ,без да ми направи каквото и да е изследване,за да разбере въобще тр. ли да ги пия или не.Който има представа какво е кортикостероиди знае,че е доста коварно.А аз съм още бясна защото заради тях неможах да отида на почивка в Африка за 1.5месеца,а и билета ми беше купен ,защото трябваше да си бия 1 ваксина за това че отивам в Африка,но заради тези хапчета неможеше да ми я поставят и така се разминах.И всичко заради нейното решение да ги пия , без всякаква обосновка и причина да ги вземам.Още ме е яд .
Успех на Далиа и Камбозола,стискам палци,днес ще ходя на църква и ще запаля и за вас свещички.
Но не знам защо на мен неми биха инжекция преди трансфера,но ме накараха преди да започна стимулацията да си направя делатация -това е да ти отворят цервикалния канал леко,за да премине,катетъра с ембрионите без да се опре някъде.Защото кръв или слуз попаднали отпред на катетъра биха повлияли отрицателно на ембрионите,така ми обясниха от клиниката.Прави ми я д-р Даскалов ,а от клиниката в Солун ми казаха ,че е направена перфектно.
Камбозола,аз съм много страхлива и не издържам на болка ,но при трансфера няма просто никаква болка,бъди много спокийна и имай вяра в екипа.