0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
AquaSource
« -: Септември 22, 2006, 12:35:44 pm »
Преди няколко дена, в разговор с моята позната, тя сподели, че  допреди няколко години, е имала сериозни проблеми с цикъла. /тя е на 40 год/ , като била на 25 год.,един доктор и поставил диагноза поликистозни яйчници,друг съвсем друга диагноза и т.н. и че пила какви ли не хапчета, които имали ефект само докато се пият. От 2000 год., ползвала някакъв прогестеронов крем на АкваСорс, от тогава няма проблеми. Между другото тя има дете на 3 год/първо дете/. , не е ходила по спец доктори за забременяването. Та въпроса ми е дали някой тук има наблюдения и дали е ползвал този крем.,  :D :lol:
Re: AquaSource
« Отговор #1 -: Април 18, 2010, 12:48:10 pm »
Здравейте,
и на мен би ми било интересно, ако някой е използвал такъв крем.
Пише, че регулира хормонален дисбаланс, в следствие на което фиброаденомите, ендометриозата се повлияват много добре и се регулират всички женски хормони.
Пишете, ако знаете нещичко  :D

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #2 -: Април 19, 2010, 10:03:52 am »
Този ли е :

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #3 -: Април 28, 2010, 14:45:34 pm »
ДА !

*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #4 -: Април 28, 2010, 16:59:37 pm »
Денис, може ли линк, в който да прочета повече за този крем ?
Мерси предварително.
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #5 -: Април 28, 2010, 17:44:17 pm »
аз съм го ползвала
втория цикъл след употребата му бях бременна, но при нас се касаеше за мъжки фактор, така че не мога да гарантирам, че е направил нещо
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #6 -: Април 28, 2010, 18:30:54 pm »
Денис, може ли линк, в който да прочета повече за този крем ?
Мерси предварително.
Снимката е линк :)

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

crow

• 2670
  • Вяра имам ... мира нямам!
« Отговор #7 -: Април 28, 2010, 20:27:07 pm »
Денис, благодаря (не бях обърнала внимание, че снимката е линк  :oops:)

Прочетох, че кремът е 50мл. и се ползва по 2 пъти на ден, като се маже голяма част от тялото. Доколкото разбирам това количество ще стигне за не повече от седмица мазане ?

Мини, би ли споделила за колко дена отива една опаковка, за да преценя дали мога да си го позволя ?
"I'll follow him to the ends of the earth," she sobbed. Yes, darling. But the earth doesn't have any ends. Columbus fixed that.
« Отговор #8 -: Юни 30, 2011, 18:14:47 pm »
Mai se vkliu4vam dosta kusno, no 4ak sega se zagledah vuv foruma.
Izpolzvam krema ot nqkolko meseca i vsi4ko mi e nared ve4e, pri polojenie, 4e imah periodi, v koito ne mi idva6e i po 6 meseca. Mnenieto na lekarite e samo hormonalen disbalans i me tupkaha sus sinteti4ni hormoni, ot koito nqma6e rezultat sled kraq na le4enieto. Edinstvenoto, ot koeto sum se povliqla, tova e krema Moonrise i sum stra6no dovolna. Dori i gurdite mi poasnaha s 1 razmer na sutiena :D
Edna opakovka e za 1 mesec i ne se maje mnogo :) Nqma da sgre6ite ako opitate, za6toto nqma na4in da vi navredi za razlika ot hap4etata :) a na men mi re6i mnogo problemi :)

« Отговор #9 -: Юни 30, 2011, 19:19:53 pm »
Жена,която твърди, че е с диагноза ПКЯ и езабременяла и родила след 35 безпроблемно...тя и без крем си е добре т. е ефекта не е от крема. Но никога не пречи да се опита.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #10 -: Юли 14, 2011, 09:19:35 am »

Edna opakovka e za 1 mesec i ne se maje mnogo :)

50мл за цял месец? По два пъти дневно цялото тяло?
Честно казано както аз мажа кремове това и за два дни няма да ми стигне.
Иначе звучи внушаващо...
Склонна съм да опитам.

« Отговор #11 -: Юли 15, 2011, 12:07:30 pm »

denis , този не е ли на същия принцип ?

http://www.iherb.com/Source-Naturals-Natural-Progesterone-Cream-4-oz-113-4-g/4377?at=0
-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
« Отговор #12 -: Януари 06, 2012, 22:04:55 pm »

Edna opakovka e za 1 mesec i ne se maje mnogo :)

50мл за цял месец? По два пъти дневно цялото тяло?
Честно казано както аз мажа кремове това и за два дни няма да ми стигне.
Иначе звучи внушаващо...
Склонна съм да опитам.

Този крем на АкваСорс не е козметичен - маже се по малко, така че стига за един месец.
*
« Отговор #13 -: Март 04, 2013, 13:53:59 pm »
Имам приятелки, които ползват крема и са много доволни. Набелязала съм го и аз, но още се кърмим, та по-нататък.
Иначе вкъщи сме ползвали много от продуктите на фирмата и съм убедена в качеството им. Има страхотни неща за бебета, мами и татковци :)
Горещо ви препоръчвам пробиотиците - хубаво е да се прави профилактика напролет и наесен като се сменят сезоните  yahoo_33