Момичета и аз се включих в есенното пазаруване, че днес дадоха заплатки,но много лошо ми секнаха ентусиазма. Купих си значи дънкова поличка, под колянцата така( щото те не са за пред хора) и и решавам да проверя цената на едни ботушки дето са ми влезли в очите от 10на дни(минавам покрай тях по 4 пъти на ден). Викам си след 2 седмици на другата заплата ще си направя подарък за именния ден - това щото да не се чувствам виновна, че само обувки си купувам. А ботушките едни кафевички с височко токче, ама не много тънко, с токичка(мале как си падам по тях), със заоблени връхчета малко ретро фасон, абе връх! Та отивам аз да ги премеря поне искам моя номер, пъхам крак става ми идеално, но като решавам да дръпна ципа - изненадка два пръста над глезена и толкова. То бива тясно бива ама чак пък толкоз! Не съм с наднормено тегло, (не много де 63/163), ама много гадно ми стана. Първо, че се почувствах дебела и не в норма и второ така си паднах по тях (защото и при мен обувките трябва да са" любов от пръв поглед" ) апък не ми стават.Защо такаааа!!!