0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Kika

Re: инвитро?Колко опита? Шарлатани или лекари
« Отговор #20 -: Септември 29, 2006, 14:58:26 pm »
Абсолютно съм съгласна с Дер, не може така да се подхожда още в началото. Като , че ли някой насила ни кара. Има си рисковете, но знаем цената , заради която си струва  ВСИЧКО. А и се предполага, че ако здравомислещ човек е в  СИТУАЦИЯ ,ще провери и на други места какво се случва. Поне в момента има избор, и то на добри специалисти. А вече от кой път ще стане, не само лекарите са отговорини, а много други материални и нематериални фактори. И нека, моля преди някой да отвори тема, да почете, да се пообразова поне малко и после да пише! Тук не сме на Женския пазар! Успех та всички!

Права си никои не ни кара насила да се подлагаме на тези изтезания,защото те са си точно това.
И неговоря за физическа болка.

И достатъчно съм чела ,знам каква е статистиката,но ако изкажеш изтината на глас,незначи че сме на Женскят пазар!
Знам че несъм единствената която го мисли за релно случващо се нещо,печалба на наш гръб,но сякаш Ви е страх да го изкажете все едно с това изказване ще загубите вяра че сте се случи и на вас,да станете майки! Да загубите вяра!

Аз съм реалист човек,и може би много хора небиха се съгласили с мен,и пак биха ме оплюли тук, че ако дадено нещо нестава,ТО си има причина за да нестава!

Аз също изкам да стана майка,и знам че сте стане,по един или по друг начин!

Да си майка незначи да родиш едно дете, а да даеш ЖИВОТ на едно дете като го отгледаш!
*

Kika

« Отговор #21 -: Септември 29, 2006, 15:05:51 pm »
Кика, извинявай но за мен ти си поставено лице или и аз незнам - писала си , че си правила инсеминации, после си писала че нямаш тръби, а накрая заявяваш , че си много осведомена.Според мен нито инсеминации, нито инвитро си правила, за мен ти си поредния "болен мозък", кото по неизяснени причини влиза в Зачатие. Не ти прави чест.

Права си в едно,с болен мозък съм,но не сме ли тук всички такива?
Всички изкаме деца! Това ни обременява и ни разболява и психиката и мозакът!

Изкаш изторията ми ли???
Ето Я

Омъжих се преди 7 год. направих спонтанен аборт,бях в чужбина,не ме изчистиха както трябва,направих инфекция  в следствие на която ми се запушиха тръбите. Правих операция за подмяна на тръбите,сложиха ми изкуствена,бях с една моя и една пластика.
След пластиката правих,незнам колко броя инсеминации,след поредната решиха да ми направят цветна снимка,и тръбите и 2те бяха запушени! Подготвиха ме за ин витро-НЕУСПЕШНО, след инвитрото забременях сама, оказа се извън матучна, при операцията за спасяването ми извадиха и 2те ми тръби.

Колко поставено лице съм според ТЕБ?

*
« Отговор #22 -: Септември 29, 2006, 15:33:10 pm »
Кика,успокой малко топката!В теб има страшно много агресия!Ние също сме реалисти.Това което си преживяла не е за завиждане.Ти задаваш въпроси на които получаваш отговори.Всеки в този форум се опитва да помогне на другия.Но подхождаш мисля твърде грубо!Не си случила на лекари,не се отчайвай така.И ако ни беше толкова страх от реалноста,нямаше да се борим.
*

Kika

« Отговор #23 -: Септември 29, 2006, 15:46:38 pm »
Кика,успокой малко топката!В теб има страшно много агресия!Ние също сме реалисти.Това което си преживяла не е за завиждане.Ти задаваш въпроси на които получаваш отговори.Всеки в този форум се опитва да помогне на другия.Но подхождаш мисля твърде грубо!Не си случила на лекари,не се отчайвай така.И ако ни беше толкова страх от реалноста,нямаше да се борим.

Извинявам се за грубоста ми ако така прозвучава от тук!
Несъм се отчаяла,
с моят въпрос може би се опитах да предпазя момичета ,които са тръгнали по моят път,с неправилните лекари.
Инсеминация след инсеминация,ин витро след ин витро.Пожабена нажеда след надежда,нерви безсънни нощи.

Не го пожелавам на никой тук!
Желая късмет на всички!

« Отговор #24 -: Септември 29, 2006, 15:53:11 pm »
Кика кика...
Не знам точно как предпазваш, какво казваш, какво искаш да ни кажеш, за да ни помогнеш и т.н. Ама разбира се, че сигурно има лекари шарлатани. Но разбира се че именно тук можем да си помогнем да не попадаме при такива. Хора всякакви - и на мен са ми горили раничка, като в същия момент съм имала резултат от цитонамазка 3Б група! На всеки може да се случи. Нали затова сме тук, именно за да си помогнем, да се насочим, да смалим шансът да грешим, доколкото сами можем да го направим...

Недей така. Огорчена си. И аз съм огорчена. дали е заради човешка грешка грешка, дали е заради лоша съдба, дали е  просто, защото е трябвало да научим едни уроци, по една или друга причина, всички сме тук. Нека гледаме с надежда напред. Отчаянието и негативизмът са най-лесното решение - винаги можем да го направим.
*

Kika

« Отговор #25 -: Септември 29, 2006, 16:02:03 pm »
Кика кика...
Не знам точно как предпазваш, какво казваш, какво искаш да ни кажеш, за да ни помогнеш и т.н. Ама разбира се, че сигурно има лекари шарлатани. Но разбира се че именно тук можем да си помогнем да не попадаме при такива. Хора всякакви - и на мен са ми горили раничка, като в същия момент съм имала резултат от цитонамазка 3Б група! На всеки може да се случи. Нали затова сме тук, именно за да си помогнем, да се насочим, да смалим шансът да грешим, доколкото сами можем да го направим...

Недей така. Огорчена си. И аз съм огорчена. дали е заради човешка грешка грешка, дали е заради лоша съдба, дали е  просто, защото е трябвало да научим едни уроци, по една или друга причина, всички сме тук. Нека гледаме с надежда напред. Отчаянието и негативизмът са най-лесното решение - винаги можем да го направим.

Всичко е много просто,
само като прочетеш заглавието и ти щраква.
Аз какво направих досега?
толкова опита ........
Дали съм на правилното място и правилният лекар?

« Отговор #26 -: Септември 29, 2006, 16:06:16 pm »
Кика, при кой лекар си?
Аз, лично, съм при Стаменов. Преди бях при лекар от клиниката на д-р Щерев и не мога да кажа, че съм била недоволна - тъкмо се подготвих за инвитро и станаха разни други неща. Ако ти се занимава, прочети във форум Дневници - имам дневниче и аз. НО не знам защо, нещо ме теглеше към този лекар и сега вече предприемам първите стъпки към подготовка на първото си инвитро при него. За него нищо лошо не съм чула досега. Сигурна съм, че ако прочетеш ще видиш и други препоръчани имена - Д-р Владимиров? Екипа от Варна,... Тодорови.. сигурно има и други. Така че, ако наистина имаш съмнения, допитай се и до момичетата от "Дългоочаквана бременност след стерилитет." Там поне със сигурност има положителни резултати и явно лекарите, които са довели до тях, не са шарлатани. Иначе никой лекар не е Господ, знаеш. Но със сигурност тук можем да ти кажем кои са професионалисти, добросъвестни и посветени на нашите страдания.
*

Kika

« Отговор #27 -: Септември 29, 2006, 16:26:07 pm »
Кика, при кой лекар си?
Аз, лично, съм при Стаменов. Преди бях при лекар от клиниката на д-р Щерев и не мога да кажа, че съм била недоволна - тъкмо се подготвих за инвитро и станаха разни други неща. Ако ти се занимава, прочети във форум Дневници - имам дневниче и аз. НО не знам защо, нещо ме теглеше към този лекар и сега вече предприемам първите стъпки към подготовка на първото си инвитро при него. За него нищо лошо не съм чула досега. Сигурна съм, че ако прочетеш ще видиш и други препоръчани имена - Д-р Владимиров? Екипа от Варна,... Тодорови.. сигурно има и други. Така че, ако наистина имаш съмнения, допитай се и до момичетата от "Дългоочаквана бременност след стерилитет." Там поне със сигурност има положителни резултати и явно лекарите, които са довели до тях, не са шарлатани. Иначе никой лекар не е Господ, знаеш. Но със сигурност тук можем да ти кажем кои са професионалисти, добросъвестни и посветени на нашите страдания.

Бях при Д-р Димитров,
аз лично не го препоръчвам,това е само мое мнение.
От това което проетох тук,и аз се насочих към няколко места,Стаменов и Владимиров.

Даже имам и час за Стаменов,за първи преглед.

Познавам много лекари навсякъде съм била гледана като принцеса,но явно защото са знаели че мога да си платя глезотийте.

Това ме наведе и на тази тема.

Сега с ваша помощ на всички вас тук се насочих към неутрална територия,някой които незнае нищо за мен и явно наистина добри лекари и специалисти!

Цитат
« Последна редакция: Септември 29, 2006, 16:34:42 pm от little_rabbit »
« Отговор #28 -: Септември 29, 2006, 16:58:36 pm »
а кой е този д-р Димитров? Къде приема?

Успокой се и се опитай да се довериш на новия си лекар. Успех ти желая! И аз съм на стартовата линия - може да се засичаме там с коремите ;-)
« Отговор #29 -: Септември 29, 2006, 17:00:48 pm »
Kika, отдавна не беше изливан такъв негативизъм във форума. Всички тук сме преживяли някаква лична трагедия, даже продължаваме да я изживяваме. Да има некомпетентни доктори! Обаче има и други! Не може да кажем - всички са маскари и хайде... Ами рядко става от 1-ви път. Това е. Първият път карат общо взето на сляпо - не се знае как ще реагира жената и вероятността е много по-малка от следващите опити. Но я има. Това, че не се е случило на нас, нищо не означава.

А понякога и въобще не става - чудото на зачатието не е открито. За съжаление.

А реалността при мен е следната - 2 неуспешни ин витро и се надявам преди каря на тази година да пробвам отново. Не съм загубила вярата си. Мисля, че и никой в този форум. Да, ако не стане по един начин, ще стане по друг начин.
« Отговор #30 -: Септември 29, 2006, 18:25:57 pm »
Цитат
Правих операция за подмяна на тръбите,сложиха ми изкуствена,бях с една моя и една пластика.
За пластиката знам, но при нея се "поправя", ако мога така да се изразя, твойта си тръба. За изкуствена чувам за пръви път и ми стана интересно. Можеш ли да дадеш повече подробности?

lb2f
« Отговор #31 -: Септември 30, 2006, 00:27:30 am »
Скоро четох , че Денифър Лопес направила инвитро било неуспешно.Данеби да и липсват пари или специалисти.Истината е една всичко е абсолютно индивидуално и въпрос на физика няма конкритна причена.И още нещо поне 220000 семейства имат проблем със забременяването, ако можеше да стане от първия път дали нямаше да им е по изгодно на лекарите .