0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Радост

Зацапване
« -: Октомври 10, 2006, 14:37:31 pm »
Здравейте момичета! Вече девет дни имам някакво зацапване,което ми се струва че не е М, защото по принцип М. ми е доста по-обилен и трае около 5-6 дни. Гърдите са ми подути и  зърната са доста болезнени.Правих си тестове за бременност - "-". На 4 ден от началото на това зацапване бях при док, защото имах силни болки ниско долу, но той не видя нищо особено и ми препоръча кръвен тест за бременност,който също беше отрицателен. Утре пак ще ходя при док., но се чудех от какво ли може да е. Случвало ли ви се е нещо подобно? Предварително благодаря на тези които ще ми отговорят.
*
Re: Зацапване
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2006, 14:45:44 pm »
Може би проблема е разбъркване на хормоните.

Случвало ли се е друг път?

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

Радост

« Отговор #2 -: Октомври 10, 2006, 15:03:51 pm »
Може би проблема е разбъркване на хормоните.

Случвало ли се е друг път?

Никога преди не ми се е случвало, даже първо си помислих че ми дошла М., т.к. беше на 28-ми ден.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #3 -: Октомври 11, 2006, 01:39:55 am »
Изчакай, би трябвало да се нормализират нещата.
« Отговор #4 -: Октомври 11, 2006, 07:07:29 am »
Аз да попитам: колко отрицателен е кръвния тест? Напиши му стойността.

Не искам да ти давам напразни надежди, но много ми прилича на бременност.
« Отговор #5 -: Октомври 11, 2006, 08:57:32 am »
Аз да попитам: колко отрицателен е кръвния тест? Напиши му стойността.

Не искам да ти давам напразни надежди, но много ми прилича на бременност.
Стойността е 0,00
« Отговор #6 -: Октомври 11, 2006, 08:59:29 am »
Забравих да кажа че аз съм Радост, вчера бях на друг компютър и си бях забравила паролата
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #7 -: Октомври 11, 2006, 09:15:45 am »
Радост, как резултата е 0.00??? Дори и да няма бременност има някакви показатели, поне при мен беше така!!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #8 -: Октомври 11, 2006, 09:20:10 am »
Радост, как резултата е 0.00??? Дори и да няма бременност има някакви показатели, поне при мен беше така!!!
Ами и аз се зачудих, но това е резултата.Пишеше в реф.ст-ти от 0,00 -5,00 отрицателен
*
« Отговор #9 -: Октомври 11, 2006, 09:26:22 am »
Любопитна съм, къде е правено това изследване?!?! За първи път виждам подобна стойност  :D
На скоро да си променяла начина си на живот или (най-вече) начина си на хранене?
« Отговор #10 -: Октомври 11, 2006, 09:31:56 am »
Любопитна съм, къде е правено това изследване?!?! За първи път виждам подобна стойност  :D
На скоро да си променяла начина си на живот или (най-вече) начина си на хранене?
Това изследване е правено в Хронолаб - Пловдив.Не съм променяла нито начина на живот ,нито начина на хранене.
*
« Отговор #11 -: Октомври 11, 2006, 10:55:35 am »
Не мога да коментирам лабораторията - нищо не съм чувала за нея, но както каза и едно момиче по-нагоре, как е възможно резултата да е 0,00?! Имам много приятелки, които са правили кръвен тест, аз самата също съм правила и на никой резултата му не е бил абсолютна нула?!
Другото, което съм наблюдавала, че при диета или непълноценно хранене се появяват такива зацапвания и то със седмици - сигурно прогестерона пада от недояждане...
Никак не е зле да посетиш лекар, ако продължава!
*
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2006, 19:07:58 pm »
Аз също съм правила кръвен тест (отрицателен), но си имаше стойност, естествено под референтната. Да не са направили грешка в лабораторията?  :?
« Отговор #13 -: Октомври 15, 2006, 19:18:02 pm »
Моя близка имаше стойност 0 десетина дни след предполагаемото оплождане. След фактическото закъснение направи повторен тест, беше вече трицифрено число. Жива и здрава да е, бременността й тече нормално :) Може да е лабораторна грешка!

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #14 -: Октомври 15, 2006, 21:29:36 pm »
Здравейте!
Аз не съм от най-компетентните, но в този случай мисля, че заблуждавате Радост. След 2-ра инсеминация, моят резултат също беше 0.00!
Грешка няма. При референтни стойности 0.00 и 0 .5, аз също не повярвах и се върнах да ми обяснят. Бях готова да се карам, че са направили грешка, но такава няма. Моят доктор също ми потвърди, че такъв резултат съществува. Но надеждата умира последна. Успех! Дано да няма някакъв проблем.
« Отговор #15 -: Октомври 16, 2006, 09:17:17 am »
Здравейте момичета!  След 2-седмично зацапване вчера ми дойде М.
В Сряда бях при док и той потвърди съществуването на резултат 0,00 от кръвен тест за бременност. На прегледа док ми каза, че е неправилно излющване на лигавицата на матката, което може да е от хормонален дисбаланс /предложи да изчакаме следващата М и да направим изследвания/ или от притеснение /имах държавен изпит по това време/. Благодаря ви за отговорите и ви пожелавам лека седмица!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #16 -: Октомври 17, 2006, 09:58:52 am »
Радост, съжалявам. Дано следващия път успееш!!!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!