0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Вместо да слушам съветите да се оспокоя и да бъда търпелива,аз реших да питам и за вашето мнение.днес ми е 26 ден от началото на цикала,преди два дни правих тестче и видях втора много ама много бледа,едва забележима чертичка.Вчера пак така-пак едва забележима,чак разглобих тестовете за да се оверя,че не ме лъжат очите.Днешния тест отрицателен,е да ама като разглобих и него и нещо ми се мержелееше 8O.Абе луда работа,полудях май вече.На кръвен не мога да отида ,защото мъжа ми не иска,а аз без него не мога да отида,защото нямам кола.Та не знам вече какво да си мисля,или да ги няма или да не са такива бледи,че поне да не се тормозя.Ако някой може да каже нещо по въпроса ще съм благодарна.Поздрави.
*
Re: много бледа едва забележима втора чертичка
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2006, 20:17:35 pm »
Ива вярно,че желанието ни за бебче е толкова силно, че граничи с лудостта, но изчакай поне един ден закъснение... не разглабяй горките тестове :D Пожелавам ти да видиш скоро двете чертички!!! :goodluck:
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2006, 20:42:19 pm »
Търпение миличка  :D Рано е още за такъв тест, изчакай още малко. Пък дано да се похвалиш после  :D

lb2f
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2006, 20:49:29 pm »
Ivanova, :sunshine:не си пълни главичката с глупости! :lol:Карай по-спокойно!Късмет! :bfp1:Изчакай малко!
« Отговор #4 -: Октомври 18, 2006, 10:44:41 am »
 Дано да е станало :crossfingers:
« Отговор #5 -: Октомври 18, 2006, 11:11:28 am »
Момичета,благодаря на всички ви за отговорите.Каквото и да е скоро ще разбера и вече спрях да ги мисля тия тестове.Пожелавам на всички от все сърце в най-скоро време да ви се збъдне мечтата. :bighug:
« Отговор #6 -: Октомври 18, 2006, 11:12:50 am »
Мила Ива не губи надежда, желая от все сърце да е станало.  :bighug: :balk_102:Успех
*
« Отговор #7 -: Октомври 18, 2006, 11:58:26 am »
да ти кажа честно и аз съм се взирала в тестовете - ей така  8O 8O, а дано да видя, па макар и съвсем бледа черта, ма то като няма - няма какво да се види!

Много силно се надявам да е станало и да е по-забележима много скоро  :goodluck:
« Отговор #8 -: Октомври 18, 2006, 12:27:19 pm »
Искрено ти пожелавам наистина да са две чертички и след седмица като си направиш пак тест пак да са толкова:-))
Пожелавам ти и повечко спокойствие и приятно очакване:-)
*
« Отговор #9 -: Октомври 18, 2006, 12:28:14 pm »
Vsi4ki si imame momenti na ludost... :D
Pak kato niakoi ne e sednal da si narisuva sus sin flumaster 2 4erti4ki, za da ima vizualna pone predstava ot polojitelen test... Pak dobre... :D
Alexandra
« Отговор #10 -: Октомври 18, 2006, 12:46:23 pm »
Pak kato niakoi ne e sednal da si narisuva sus sin flumaster 2 4erti4ki, za da ima vizualna pone predstava ot polojitelen test... Pak dobre... :D
Ех, Мари  :lol: Не съм се сетила  :lol:

lb2f
*
« Отговор #11 -: Октомври 18, 2006, 12:52:32 pm »
Ех, Мари  :lol: Не съм се сетила  :lol:

A taka! Puk az rabota si niamam i vi podu4vam...  :lol:
Alexandra
*

geri_23

« Отговор #12 -: Октомври 18, 2006, 15:19:15 pm »
Здравей,миналия месец и аз имах същите терзания.Правих два теста,и двата бяха с много бледа втора чертичка,дори лекаря при първи преглед не можа да каже дали наистина съм бременна,но в крайна сметка резултата беше положителен.За съжаление преди няколко дни направих спонтанен аборт.
Но ти,не се притеснявай,сигурна съм,че скоро ще чуеш добри новини.Пожелавам ти лека бременност и много,много сладко бебче :) :) :)
*

piera

• 896
  • Keen on boots
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2006, 18:03:15 pm »
Привет, Ива! :D
Накратко ще ти кажа и моята история- с нормален цикъл от 28 дни съм.На 21-22 ден от цикъла( не мога да си спомня точно) направих първия тест-мнооого бледа 2 черта.Теста беше супер обикновен, стуваше 1.70 лв.Тогава подивях от радост.Не се сдържах и 4 дни по-късно направих втори тест, който съдържаше 2 теста( единия касетка, а другия лентичка).Пак бяха мнооого беди, но при всички си я имаше чертичката.Следващия тест направих на деня,когато трябваше да ми дойде и О,Чудо! отново 2 черти.5 дни след това отидох на лекар и се видя очертание на плодно сакче.
Бледата тогава втора черта сега е от женски пол и вечер не ме оставя да заспя.Живот и здраве началото на февруари трябва да се появи на бял свят.
Силно вярвам, че и при теб ситуацията е такава.Желая ти го от сърце и стискам всички палци! :D Чакаме хубави новини! :D Успех!!!
« Отговор #14 -: Октомври 18, 2006, 19:05:04 pm »
Майтап, майтап, но моя веднъж се беше засилил да ми прави този номер, за да ме ряазвесели, но му трябваше синьо за тестовата черта, а нямахме  :lol: :lol: :lol: Вика: "аз ще сложа червена, явно ни се е паднал дефектен тест с различни черти ;)." Разсмя ме.
Ива стискам палци твоите две черти да са едноцветни и СИЛНО наситени ;)
целувки:Вени
« Отговор #15 -: Октомври 18, 2006, 19:12:12 pm »
Здравей Иве !  :D
Искам само да ти кажа че и аз ти стискам палци  :crossfingers: да изживееш това чувство,а м/у другото моите дати съвпадат с твоите и май ще чакаме заедно този момент  :P .
И дано се похвалим заедно.  :bighug:

« Отговор #16 -: Октомври 18, 2006, 19:45:57 pm »
Много ви благодаря момичета за подкрепата.За сажеление преди около час ми дойде,вярно някакво розовко такова,но ми оби всички надежди.Но не губя вяра,знам че ще стане.Благодаря ви че ви има.Поздрави и много целувки на всички.
*
« Отговор #17 -: Октомври 18, 2006, 19:52:27 pm »
Ако не ти дойде както си е нормално по принцип до утре, иди на лекар.
« Отговор #18 -: Октомври 18, 2006, 19:57:32 pm »
Лан,това за съжеление е много трудно.Преди седмица и половина едва си запазих час за 13 ноември.Тук става с предварително записване и явно са много заети.И това допълнително ме травмира,че не мога да ида на лекар когато ми е необходимо,а когато има свободен час.Какво да направя вече не знам.
*
« Отговор #19 -: Октомври 18, 2006, 20:18:05 pm »
iva ivanova, момиче,
 слушай внимателно, ако не ти дойде "с пълна сила", а ти е такова розовиникаво - отиваш на лекар със или без час! Имаш няколко положителни (макар и с бледи черти) тестове, имаш и един последен дето е "почти" отрицателен - тоест намалява ЧХГ-то. Имаш и розово нетипично кървене. Обясняваш това на лекаря и ще те приеме, спокойно.
Не искам да те плаша, но ако искаш прочети моята история в "киста" съм я постнала и ще разбереш защо съм толкова настоятелна. За съжаление говоря от горчив опит. По-добре едно излишно ходене (и ако трябва и скарване със сестра, лекар и който трябва, за да те прегледат) от колкото КЪСНО ходене на лекар!
Надявам се да ме пипва параноя и да говоря безсмислици, но не се отнасяй безотговорно, моля те! :kiss:
« Последна редакция: Октомври 18, 2006, 20:22:52 pm от Lan »