0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Няма бебче, ами отивам си!
« Отговор #60 -: Ноември 06, 2006, 11:39:00 am »
Миличка,много се надявам да намериш светлата уличка!!! Аз,обаче, ще съм опозиция и ще допусна,че може би не само у него има вина.Аз не разбрах-той каза ли ти в прав текст коя е причината да се разделите?Ако-да-то тогава другите момичета са го казали много ясно - нямаш работа при този мъж!!!Но,ако "на теб така ти се струва" много е вероятно да се заблуждаваш,че изобщо иска да се раздели с теб.Знаеш ли,понякога между хора,които се обичат възникват много нелепи недоразумения,и това става много по-често,отколкото можем да допуснем!Може пък той да е останал с впечатлението,че ти не го обичаш и че го възприемаш само като жребец....Не искам да те навивам,ама ще е жалко ,ако се обичате,а се разделите заради недомлъвки! Анализирай го пак(за последно)!!
  :heartbeat: :kiss:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #61 -: Ноември 08, 2006, 09:57:35 am »
не навеждай глава, аз съм го изпитала и това ме направи силна. след раздялата с първия се отдадох на кариера, е не я стигнах но се разсеях. случайно се оплаках на приятел с когото два пъти сме се виждали всичко на всичко за една година и той ме подкрепи с думите си тогава. след това всичко се обърна, накара ме да се чувствам желана и истинска жена. той е всичко за мен в момента и до мен разбира се, така че сега започваме ходене по мъките за бебе което аз искам да е от него задължително защото заслужава. не се отчайвай и не губи кураж, а горе главата и само напред, защото и твоито щастие те чака но ти него виждаш и намираш. търси и ще намериш. успех и ако искаш може да поговир и лично със теб съм. :P :P :P
никога не отстъпвай на принципите си!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #62 -: Ноември 12, 2006, 18:55:49 pm »
Здравей мила катикат.
Я си намери някой друг,и си продължавай опитите,пък този глупак да си гледа работата.Той не те заслужава,а болката ще премине.
« Последна редакция: Ноември 17, 2006, 23:11:57 pm от sami »

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
« Отговор #63 -: Ноември 25, 2006, 10:00:11 am »
 :(миличка незнам какво да ти кажа..освен;че ти си много силен човек!Не се отчайвай!той не е бил истинския човек;силното  рамо до теб..щом толкова лесно се огъва пред всяка изпречила му се трудност..Какво означава;че той нямал проблем?!Има ли гаранция ;че утре ще заживее с друга жена и ;ч тя също няма за може да забременее лесно...И към нея ли ще постъпи така?направо е жалък и елементарен!потресох се..но за съжаление животът е гаден и много тежък...Пожелавам ти здраве;късмет..пълен напред!Сигурна съм;че ще дойде миг в ;който ще бъдеш щастлива;ще откреш истинският човек за теб и ще си имате бебе!Предполагам колко ти е трудно..но след като той се отказва толкова лесно..без да продължава напред..той не те заслужава..на всичката мъка и болка;която преживяваш!!!Бъди силна и скоро щастието ще долети при теб!Очаквам да ни зарадваш и да си щастлива! yahoo_17 :?:
didi_788
*

naty_84

• 193
  • Искай нещо много силно и то се сбъдва.Повярвайте
« Отговор #64 -: Ноември 29, 2006, 12:35:06 pm »
Каквото и да напиша и да кажа няма да ти помогна.Знам че се чувстваш много кофти.Но само времето лекува.Ще си намериш мъж който да те обича истински и да те цени въпреки всичко.Повярвай ми и на твоята улица слънцето ще изгрее.Силно се надявам.
Аз в такива ситуации казвам"не сме били един за друг така е било писано"и продължавам с един мъж светът не свърша.

[link=http://www.mamaibebe.com][img noborder]http://
*
« Отговор #65 -: Декември 02, 2006, 22:42:54 pm »
когато загубих бебето преди 15 дни първо си помислих за съпруга,че ще ме изостави.Даже в първото ми виждане с него му предложих ако иска да си тръгне...но остана.Мила,не ти трябва този човек!!!Двама души се събират,за да бъдат заедно в трудностите,да се подкрепят.За хубавото-кандидати много,но да обичаш,означава да бъдеш до другия в трудни моменти,негова опора.И по-лоши неща има в живота,той какво си мисли,че ще постигне като бяга...Страхливец!!!Това,че имаме неуспехи,не означава,че не сме ценни-напротив...Мила,само ти си знаеш колко те боли...Но когато човк губи нещо,не знае какво печели...Амбицирай се от бягството на този страхливец и докажи на себе си колко си силна да продължиш напред,да се пребориш за правото ти на щастие!
*
« Отговор #66 -: Декември 14, 2006, 10:38:29 am »
Лейди,ужасно съжалявам!Катикат,дано да си изживяла своя тежък момент!
Лейди,ти си ,дефакто биологична майка на три деца,и пак си нещастна...Може пък да бъдеш щастлива с дете,което ще осиновиш и ще дариш с обич;а може пък и да си родиш свое от мъжа,който ще те обича истински!(може би и този те обича,но суетата му е по-голяма).
Знаете ли,не само мъжете са способни на това.Имам приятелка,която ми заяви,че ще зареже своя човек,защото не може да има деца от него...това е... ,когато не можеш да обичаш никого така,както обичаш себе си.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #67 -: Декември 14, 2006, 10:54:47 am »
Лейди много си изживяла и явно си попаднала на скапани мъже! Какво друго да ти кажа освен да се държиш смело и да вярваш в себе си! Понякога стават и чудеса...

Успех миличка
*

!!!

• 1495
« Отговор #68 -: Декември 14, 2006, 13:20:10 pm »
Лейди и аз бях изоставена заради стерилитета и повярвай ми знам колко е тежко и как една жена се чувства след това! Научих се да ценя себе си, а по-хубаво от това няма. Тези глупаци просто не са ни заслужавали! Бъди сигурна в това! А и всяко зло, за добро   :balk_602:
« Отговор #69 -: Декември 15, 2006, 20:17:49 pm »
   Лейди,просто се махни от този човек!Тя щом работата е такава,каквато я описваш- оправия няма да има!Няма смисъл да си губиш времето и сама да се подлагаш на такива кошмари.Наистина си преживяла много!Мъчно ми е за теб,обаче се и радвам,че си на правилния път,а не стоиш да му подгъзуваш на тоя!Ти си силна жена!Вярвам,че ще се справиш и с това!
Няма ли къде да отидеш в момента?И аз искам да ти кажа
Цитат
да се държиш смело и да вярваш в себе си! Понякога стават и чудеса...
  За съжаление само това мога да ти кажа!И още нещо-НЕНАВИЖДАМ МЪЖЕ,КОИТО ПИЯТ И БИЯТ!!!!Успех!
*

!!!

• 1495
« Отговор #70 -: Декември 15, 2006, 20:30:53 pm »
Аман от нещастници!!!
Лейди бягай далече
« Отговор #71 -: Декември 15, 2006, 20:41:47 pm »
   Напълно те разбирам!Та то си е твоя дом!Всичко ще бъде нарид стискам палци!
*

!!!

• 1495
« Отговор #72 -: Декември 15, 2006, 20:43:42 pm »
Лейди приятелите се броят на пръсти! Всички други са просто познати... Сигурна съм че в Зачатие ще намериш доста хора на които да се довериш и с които да споделиш.
Успех миличка!
*

!!!

• 1495
« Отговор #73 -: Декември 15, 2006, 21:07:22 pm »
Лейди да си починеш и да се наслаждаваш на всеки един миг с цяло сърце! А за винцето....-пийни една чашка и за мене  :D

Лек път и да пишеш как е!
*
« Отговор #74 -: Декември 16, 2006, 10:43:48 am »
Лейди,щом е посегнал да удари - ще удря пак и пак.Това твойто е домашно насилие от безсилен мъж,който явно не му е за първи път.По-добре сама,отколкото в постоянен страх.Не ти стига изживяното и мъката,ами и бой за десерт.Бягай,защото в един момент ще е още по-трудно.Релаксирай душата си с заслужена почивка.
« Отговор #75 -: Януари 28, 2007, 01:57:32 am »
Здравейте момичета, след дълго скитане по света и бягане от истината и болката, най-накрая се прибрах. Може да съм сама, нещастна и без бебче, но пък имам работа и съм на крака и вече имам сили да мисля за бъдещето и дай боже някога да стана и мама без значение как. Благодаря за всички мили думи, които сте написали.
« Отговор #76 -: Януари 28, 2007, 09:35:33 am »
Добре дошла отново мила!
Разбира се, че ще станеш мама, дори може да е по-скоро, отколкото предполагаш! Желая ти късмет и цялото щастие на света!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #77 -: Януари 28, 2007, 10:15:21 am »
Здравей, мила Katikat!
Каквото и да направиш, то ще бъде най-доброто за теб! Дали ще молиш да се върне любимият мъж, дали ще плачеш, дали ще се изправиш и ще продължиш напред, няма значение.... Важното е, че ти ще го решиш и това, ще бъде най-доброто за теб! Желая ти успех, каквото и да направиш!
Ще ти разкажа нещо за себе си. Със съпруга ми бяхме гаджета само четири месеца и след това се оженихме. Още на втория месец, тъй като разбрал, че връзката ни е сериозна, той ми сподели за своя проблем. Нямам да навлизам сега в подробности, но с две думи той ми заяви, че никога няма да има деца(поради немарливостта на неговите родители). Тогава аз бях само на 21 години и му казах, че това не е проблем. Оженихме се и вече сме заедно повече от 17 години. Обичта, уважението и доверието с всеки ден стават по-големи. Не знам какво е да си майка, но не мисля, че мога да заменя мъжът на живота си за това. Сигурна съм, че ако причината беше в мен и той никога нямаше да ме остави.
На противоположния полюс е историята на сестра ми. След сватбата си около 6 години не можеше да забременее. Получи ултиматум - лекуваш се, забременяваш, раждаш или си събираш багажа. За неин късмет, само след една лапароскопия забременя. Сега е щастлива!... Аз - също!....Надявам се и ти да намериш своето щастие, както и да се казва то!
 :bighug:

« Отговор #78 -: Януари 28, 2007, 12:28:51 pm »
благодаря Розовелка, май няма да е скоро, но съм сигурна, че един ден ще стане.
Душка, и аз не бих изоставила моя човек, ако имаше проблем. Е, мен ме изостави. Дали това е причината или друга? Никога няма да разбера, а и вече не искам. Факт е, че не иска да живее сам. Най-тъпото е, че и той е сам. И можеби така му харесва. Вече мисля, че причината  в раздялата ни е, че той просто не е готов да има семейство, да поема отговорност.
Приятна почивка на всички.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #79 -: Януари 28, 2007, 13:16:25 pm »
Здравей, Katikat !!!
Искам да ти кажа едно : със сигурност много боли от раздялата,но според мен повече боли да живееш с онази другата болка ,че си непълноценна жена,че си сякаш виновна постоянно за нещо...
Най важното за една жена и за един човек изобщо е да ходи с високо вдигната глава и да знае цената си. Не си виновна ,че така се е получило . Потърси щастието другаде ,в други неща ,в други хора и ще се изненадаш колко неща биха те зарадвали истински .
Аз се борих много дълго и наистина знам ,че съм направила всичко ,което е по-силите ми,но човека до мен не ме подкрепи .Беше ми много трудно да взема това решение,но в крайна сметка реших да сложа край. Не съжалявам нито за миг.  Може така да е по-добре и за двамата !!!
УСПЕХ !!!  :kiss: