Момичета току що се връщам от профилактичен преглед на бебчо и честно да ви кажа, вече съм уплашена. Малкия няма място миличкия вътре, тежи 3.5 кг., а ударите на сърцето му са 170 при норма 130-140
Доктроката ми каза,че по вяска вероятност е от начина на лежане и спане, тъй като аз предимно на гръб лежа и спя. Когато спя на страни ужасно ме боли ниско долу, а и честно казано се страхувам да не направя нещо на бебчо. Моля ви да споделите по памет, колко са били вашите тонове в последните седмици от бременността.Утре ще ходя за запис на тоновете ,тъй като другата седмица ще ми е секциото. Много съм притеснена и от образуванията по шията, мишниците и областта около гърдите (подобно на изпакнали бенки), които ми се появиха от няколко месеца насам. За тях док каза, че е някакъв вирус и нещо си свързано с имунната система
.Този вирус се засилвал по време ан бременността, някой да е чувал за подобно нещо
Магнезия го спряхме на риск, заради ниският ми хемоглобин и нуждата на повечко желязо. Да не би това да е оказало някакво влияние на бебчо. Също така док. в Бургас ми спомена , че трябвало да лежа само на страни, защото когато се спяло или лежало по гръб се притискало някаква вена по гръбнака, а от там недостигала храна към бечо, предполагам и кислород. Иначе плацентата е нормална за периода, но незнайно защо аз съм много уплашена. Малко дълго стана, но се надявам на информация на преживяно от вас мили мои.