Мили момичета, извинете ме, явно не съм била достатъчно ясна, задавайки въпроса си.
Розичке, имам план за действие, който следвам. Вярвам на лекарката си, но се старая четейки и питайки сама да очертавам пътя, по който вървя. Истината е, че досега тя винаги е била права. Въпреки всичко аз продължавам да следвам целите, които си поставям. И така до победа!
Мари, истината е, че на прегледа трябваше да обсъдим цветната снимка и резултатите от спермограмата. Подбрах нарочно деня така, че да имам информация за състоянието на евентуалните фоликули. Зададох въпроса си във форума, защото ценя мнението ви и защото съм сигурна, че ще ми е от полза. Иначе освен цветна снимка и спермограма правих и хормонални изследвания - репродуктивни и щитовидни хормони. До тук всичко е наред. Тестове за овулация пропуснах само сега. Температура не меря засега, тестовете някак ми изглеждат по-достоверни, но пък никога не е късно да започна.
Някак глупаво смятах, че нещата ще се случат, когато пожелаем.
Тъгата, уплахата какво не е наред и разочарованието бяха големи. Сега се опитвам да бъда по-спокойна и да не мисля само и еднинствено за това... Не винаги успявам...
Както писах по-горе, следващия месец ми предстои фоликуметрия и посткоитален тест. Със сигурност пак ще имам въпроси
Благодаря ви още веднъж, че се включихте с мнения по темата!